Airsoft Nedir ve Satın Alma Rehberi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Airsoft silahlar birebir orjinal silahların replikalarıdır. AEG ve GAS olarak 2 türe ayrılırlar. Tüplüler kesinlikle ülkemize sokulamamaktadır.Bu yüzden direk AEG(Elektirik)ler üzerine size kendi tecrubelerim çerçevesinde bilgiler sunacağım.


    AEG lerin çalıma prensibi neredeyse herkezin kullandığı boncuklu tabancalarla aynıdır.Tek fark devir güçünü motordan almasıdır. FPS olarak 250 FPS den 500 FPS güçe kadar seçenekler vardır.


    Şimdi sipariş ve teslim alma kısmına geçelim.


    www.ehobbyasia.com ve www.crw-airsoft.com siteleri bu silahları alabileceğiniz yerler.


    Bu silahları alırken tek dikkat etmeniz ve en önemli şey turuncu uç veya herhangi bir yerinde boya silah ne olursa olsun ister mp5 ister ak47 istersenizde m4a1 sadece turuncu ucu olduğunda prosödür şuşekilde işlemeye başlar.


    Gümrük Memuru ne istediğiniz sorar kesinlikle oyuncak filan demeyin. Şunu şöylemeniz yeterli oyuncak tabanca zaten onlar paketi açtıklarında görüyolar ama sadece oyuncak dediğinizde kafadan 1-0 malup olursunuz. Paket açıldığında zaten size bunu bu şekil veremeyiz derler sizde nasıl alabilirim diye sorduğunuzda emniyete yazı yazarız onlar izin verirse teslim alırsınız derler.


    Daha sonra yazı hazırlanır. Ürünün kataloğu ek olarak yazıya eklenir. Eğer Ank. iseniz elden emniyete teslim edersiniz.Ama yazıyı yazan kişiye şunuda yazıdırmayı unutmayın. Oyuncağın ucunda turuncu uc bulunmaktadır yani bunu kesinlikle belirtsinler bu sayede 1 haftada uğraşarak alacağınız izin engeç 3-4 günde çıkar.


    İzin gümrüğe ulaştığında ise gümrüğe yanınızda paypal çıktısı , kredi kartı eksteresi ve kimlik fotokobinizle gidin. Sakın ama sakın 150 euro yu geçmeyin kargo fiyatı hariç eğer bu miktarı geçmezseniz 2 TL verip çıkarsınız ama geçerseniz yüzde 10 civarı vergi ile gidersiniz. Ben bu sayede silahıma kavuştum sizinde yanlış yönlendirilmenizi istemediğim için hazırladım.Yanlışlar nelerdir. EMS değil Airmail kullanmak (Zaten aynı parayı veriyorsun ve bazıları airmailin takılmadığınız sanıyor ama air mailde takılıyor ve 15 günde anca geliyor EMS ise 3 Günde Türkiyede)


    Benim tercihim ehobbyasia sitesini tercih edin kendileri kim nederse desin müşteri ile konuşuyorlar hatta benim geri dönen kargomu bile para almadan tekrar gönderdiler.


    Buda Gerçek Silah ile Airsoft Resimleri


    Bu bendeki AEG


    [Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100526/temp/ta4pdbgy.jpg]



    Buda Gerçeği


    [Resim Engellendi: http://s1.directupload.net/images/100526/temp/wqew6fj9.jpg]


    Satın alacak arkadaşlara veya ürünü gümrükte kalanlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışacağım.



    Bilgi için : http://tr.wikipedia.org/wiki/Airsoft

  • bu silahlar mermi olarak ne atıyorlar acaba ?

    kral safari magnum6.35 + 25 optima 3*9-32


    star huğlu 5.5


    torun magnum 4.5