300 bar tüp mü 200 bara deam mı?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • yatagundan 300 bar 6 litre tüp almayı düşünüyorumfakat dolumda tüpü direk bağlayamayacağımızdan ucunda regülatör olmadığından dolayı bir sorun yaşarmıyım?
    bir de 300 bar 6 litre tüp ile fx gladyator kaç defa doldurulabilir?

  • 300 bar tüp kullanmanız için regülatöre ihtiyacınız yok. Tüpün vanasını yavaş açıp dolum aparatının manometresini takip edin, manometre 210 bara geldiğinde vanayı kapatın.


    Scuba tüpünüz ile Silahınızı kaç defa doldurabilirsiniz ? Buradaki excel dosyasını indirerek dolum adedini hesaplayabilirsiniz.

    AnkFilİst Team



    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50




    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

  • fx silahınıza tüpten dolum yapmak için şu ara parçasına gerek var;


    https://www.yatagun.com.tr/detay.asp?FX_airguns_Dolum_Aparatı=&ID=342


    mustafa abi buna bir de ücretsiz kısıtlayıcı ekliyor, böylece 2 tüp arası akan havanın debisi azalıyor ve dolum korkulu rüya olmaktan çıkıyor.


    200 bar tüpün bir anlamı yok, silaha 210 bar basmak gerekiyor. her halükarda 300 bar kullanım basınçlı bir tüp alacaksınız zaten.

  • teşekkür ederim arkadaşlar. biraz daha araştırma yaptım ve dediğiniz gibi korkulacak bir şey olmadığını anladım. en yakın zamanda alıcam bir tane 300 bar