at44 yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaşlar yeni aldığım at 44 lw namluda berbat grupman gözlemliyorum namlusu lw namlu olmasına ramen niçin 30 m de 1 cm grupman yapıyor anlamadım kaliteli pellet kullanmama ramen kötü bir grupman sayılmıyormu sizce sorun tüfektemi yoksa namlu gerçek namlu değilmi yoksa lw namlu bundan daha iyisini yapamıyormu oysa hw nin grupmanları aynı mesafede tek delik. kullandığım pelletler fx ve torpedo ama torpedo daha düzel grupman yapıyor fx ten.. bilgisi olan arkadaşların ilgisini rica ediyorum...

    HATSAN BT65
    GAMO 6.24.50
    HİLL POMPA :thumbup:

  • tüfek sabit mi? böyle olup olmadığına tüfeği atış sehpası tarzı bişeyle kitleyerek karar verebilirsiniz. basınç hangi aralıkta? dürbün ile ilgili bir probllem olabiliri mi? gibi benim bildiğim faktörler etki edebilir. daha iyi bilen birçok arkadaş var burda onlar daha sağlıklı cevap vericeklerdir.

    S410

  • merhabalar öncelikle yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. sorun büyük oranda dürbünde diye düşünüyorum. dürbün ayar tutmuyo olabilir yada tüfeğinizin setüskur vidası gevşedi. bence önce dürbünsüz olarak deneyin yine aynı sonucu alırsanız setuskuru ayarlayın cok zor değil herkese hayırlı ve kazasız atıslar..

    bir yerde kücük insanların büyük gölgeleri varsa o yerde güneş batıyordur...




    HATSAN AT44-10PA


    bushnell 6x24x50


    hatsan bt65 rb

  • 30 metrede 1 cm grup kötü değildir aslında. Namlu lw de olsa match grade de olsa grubu belirleyen faktör çook fazla. Sağdan soldan esen hafifte olsa rüzgar, atıcı hataları, merminin eteğinin çok az da olsa yamuk olması, mermi ağırlığının farklı olması, Pcp'de eğer regülatör yoksa basınç farklılıkları, dürbüne aynı açıdan bakamamak diye uzaaar gider. Sen 50-100 metreye rüzgarsız sakin bir havada atışını yap grubunu çıkar. Sonra tekrar değerlendiririz. Dün 140 metrede bira şişesini 6 mermide anca vurdum. Olduğum yerde hiç rüzgar yok, dürbünden gördüğüm kadarıyla hedefte baya bir rüzgar var. Tetiğe basıyorum, hedefin 40 cm solunda, Rüzgar azalıyor. Basıyorum 10 cm solunda 6. atışta şişe patladı. Geçen hafta rüzgar neredeyse sıfırdı, aynı mesafede soda şişesini ilk atış karavana olmak üzere 2. atışta şişenin üzerini 3. atışta da alt bölümünü vurdum.

    FX T 12 + BSA 8-32X44+FX Pompa
    Remington Airmaster 77 + Tasko 3-9X32
    anadoluteam.png

  • hepiniz iyi güzel diyorsunuz dürbünü ve tüfeği mükemmel şekilde sabitleyerek bu atışları yaptım. ben hw 77 de ayakta yaptığım 50 ve 70 metre mesafelerde tabi rüzgarı hesaplayaraktan bir paket sigarayı asla geçirmezdim. at44 te ayakta 20 metrede ancak bu grupmanı yapabiliyorum. kısacası ben bu namluda sorun olduğuna inanıyorum.. burada kendisine uygun olduğunu söyleyen arkadaşıma satacam ve hw 100 den asla şaşmayacam. hepinize teşekkürler..

    HATSAN BT65
    GAMO 6.24.50
    HİLL POMPA :thumbup:

  • Yusuf silahın hayırlı olsun güle güle kullan diyeceğim ama satmaya karar vermişsin almayı düşündüğün silahı güle güle kullan diyeyim o zaman. Altta linkini verdiğim yazıyı okumanı tavsiye ederim. İsabet için namlu dışında daha ne gibi özelliklerin gerekli olduğunu Evren detayları ile anlatmış.


    Link: PCP Silahlarda isabetliliğe etki eden namlu ve hız stabilitesi dışındaki faktörler

    AnkFilİst Team



    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50




    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

  • erkut abi heralde bu sıralanan maddeler hepsi olmasada pek çoğu benim çözebileceğim şeyler değil bu fabrikanın işi olsa gerek samimi söylüyorum imkanım olsa yada hatsan bana imkan verse öyle bir pcp yapardımki ne bozulur nede şaşar hatta bazen izmire gidip abimle beraber kafamı yorayım diyorum ama işimi burakmak istemiyor vede maliyeti muhtemelen fx in de üzerinde olacak diyerekten en iyisi uğraşmamak diyorum. sahi sizin yatagun silah vardı ne oldu o proje yattımı yoksa.? ve senin satılık fx in vardı duruyormu?

    HATSAN BT65
    GAMO 6.24.50
    HİLL POMPA :thumbup:

  • Yazıdaki maddeleri tek tek düzelteyim dersen bir tüfek parası daha tornacılara verirsin zaten. Yatagun pcp projesi yatmadı sadece uygun koşulları bekliyor. FX T12'yi geçen ay sattım şu an AA s410 kullanıyorum. İlanlarda 2 adet HW100 gördüm onları bir incele istersen. Silahının yaptığı grup çok kötü görünmüyor bence bir süre daha kullan iyice alış silaha.

    AnkFilİst Team



    Daisy Powerline 856 ,177 + Gamo 4x20 TV
    Weihrauch Hw 97k ,177 + Walther 3-9x40
    AirArms S410 SL XTRA ,22 + 6-24x50




    Corvus Corax'tan başka kuş tanımam

  • Tabii ki bu arada namlunun üzerine dana gözü kadar Lothar Walther yazmakla namlu LW olmuyor :whistling:

    FX :love: T12 + BSA 6-24 x 44 MD Side Focus
    AA :love: S410 XTRA (Mustafa Serdar tarafından modifiye edilmiştir ;d; ) + 8-40 x 50 MD Side Focus No Name


    "MUHTAÇ OLDUĞUN KUDRET DAMARLARINDAKİ ASİL KANDA MEVCUTTUR"
    ankarateam.png


    AB RH (-)

  • 30 metre 1cm grupman ,regülatörsüz bir AT44 ve yorumlar ?
    Allahım ne günlere geldik yarabbim.25 metrede AA410 la 1cm grup yapsam güzel grupman diye yayınlardım, siz at44 le regülatörlü bir HW100 ü kıyaslıyorsunuz ?
    Hoş biz 5.56 namlulu ve 25 metrede 2cm yapamayan HW 100 ler de gördük . Ama 30 metrede tek delik yapanını göremedik.
    Neyse yaşımız genç görürüz inşallah.!

    RAW HM1000 .25
    RAW HM1000X .25
    MADMASTER PREDATOR .22

  • elime hw 100 geçtiği vakit sizlere grupmanlarımı sunacam.. elli metrede tek delik yapamasam o silahı atar bu hobiyide burakırım... diye düşünüyorum..

    HATSAN BT65
    GAMO 6.24.50
    HİLL POMPA :thumbup:

    • Official Post

    elime hw 100 geçtiği vakit sizlere grupmanlarımı sunacam.. elli metrede tek delik yapamasam o silahı atar bu hobiyide burakırım... diye düşünüyorum..


    Yusuf sen iyi atarsın ama silah o kadar başarılı olamayabilir, 50 metrede tek delik yapılmazmı? çok yapan var, forumda S410 ve FX Gladiator ile Serdar Havsut çok 50 metre tek delik yaptı.

  • şu ana kadar çok silah değiştirdim ama şimdiden sonra bir silah ve en az 5 yıl kullanmak istiyorum taki en iyisi yada yatagun pcp cıkıncaya kadar. bu yüzden şimdilik en güvendiğim hw 100 eğer bana aa. nın aynı grupmanı cıkaracağını ve tetiğe de önem veririm bu konuda bana gözümü arkada burakmayacak bir silahtır denilse kesinlikle aa derim daha güçlü bir silah olaraktan.. ve tüm bu ilgilenmelirinizden dolayıda hepinize teşekkürler... :thumbup:

    HATSAN BT65
    GAMO 6.24.50
    HİLL POMPA :thumbup:

    • Official Post

    İsabette AA S410 her zaman HW100 den daha üstündür, forum gurupmanlar bölümüne bak, 50 metre AA S410 gurupmanlarını göreceksin, ayrıca tetik demişin, S410 tetiği ateşli yivliler dahil tasarım ve işçilik yönüyle en başarılı tetiklerdendir, HW100 tetiğide çek kalitelidir ama bana göre S410 tetiği çok daha ileri teknolojidir çünkü içerisinde kullanılan tırnaklar bile toz metal enjeksiyon tekniğiyle üretilmiş çeliktir ve yeni ve kaliteli bir eğe (törpü) ile bile aşındıramazsınız.

  • anket:


    air arms mı yoksa hw100 mü her yönü ile? ( minnacık farklılıklar dışında )




    cevap veriyorum air arms :thumbup: