Hatsan AT44 wx10 Tüpten çınlama sesi geliyor.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Öncelikle tüm arkadaşlara selam.
    Yaklaşık 3 ay önce aldığım tüfeği, siteden edindiğim bilgiler ve destekler sayesinde sorunsuz kullanıyorum. Gene sitemizdeki bilgiler ışığında at44 seks. vidası ayarı ve bakım aşamalarını öğrendim ve sorunsuz uyguladım. Tüfeğimle yaptığım en son atışımda 80 mt. den bira şişesini kırmadan deldim. Tüfeğimden memnunum. Fakat şu 3 haftadır yaptığım atışlarda, namludan çıkan hava sesi dışında tüpten de hafif çınlama sesi geliyor. Acaba normalmidir. Saygılar.

  • Tınn lamanın çözümü basit. Tüpü söküp içine tüpün iç duvarlarına tam oturacak şekidle plastik bir yuvarlak veya u şeklinde bir parça koyarak tınnlama kesilebiliyor. Ama kafaya çok takmamak gerekir bunu. Uğraşmaya deyecek bir ses değil bence.


    HW-100 T FSB 5,5 mm+IJK 6-24x50 FT
    Hatsan Airmax 5,5 mm+Optima_3*9-32
    Raider Single-5,5
    AA-S410+Nikko 8-32x60 MD
    Zoraki- Hp-01 5,5 mm ULTRA+ADCO Red Dot-1,5 MOA
    Hatsan-AT44+BSA 8-32x44 MD
    Walther CP88 - 6" Competition

  • Aşağıdaki başlıkta biraz bahsetmiştim , belki yardımcı olur.Aslında çok basit bir parça ile o sinir bozucu ses kesilebilecekken üreticilerin ihmal ettiği bir konu.Air Arms eski S 410'larda bu parçayı kullanmazken şu anda ürettiği silahlarda "depinger" denilen parçayı kullanmış.Muhtemelen Falcon'larda da vardır.


    PCP Tüpten gelen çınlama sesinin engellenmesi

    FİLİNTALAR GRUBU