Hatsan AT44-10 LONG (Uzun Namlu) PCP

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • abiler bi sorum olcak at44 almayı düsünüyorum.long walther namlu ile normal hatsan namlusu arasında çok fark war mıdır acaba?hatsan namluylada uzun mesafe atışları yapabilirmiyim acaba?

  • Normal namlu(long) ile 200metre(hatta belki daha bile fazla) gibi bir mesafeden a4 kagıdı büyüklüğünde bir hedefi vurdum.(bir kaç kere arka arkaya)Bütçen var ise walther olanı öneririm.Hayır yok ben hobiye yeni başladım.Diyorsan ve ithal olanlarda bi kaç bin tl bayılamam diyorsan normalide yeter. (At44-10 ve at44-10 longu(kendime ait olan) her buluşmada kullanıyorum.
    Kısacası long güzel bir silah at44-10,at44-10 long veya walter olanı tamamen duygusal($) isteyine kalmış hangisini alırsan pişman olmazsın.(yaylı olmasında çamurdan pcp olsun yeter:))

    Escape .25 + Hawke sidewinder 30 ( 20x mildot)


    Husan + Vector optics Reaper 4-14x50


    Talon P .22 + Vector optics condor 2x42 reddot

  • merhaba arkadaşlar. at44 almayı düşünüyorum anladığım kadarıyla long modelin 10 modelden farkı hızı daha fazla. peki tüp tüketimi diğerine göre nasıl? long modelin tüpü diğerine göre küçük diye duydum doğrumudur acaba?

  • At44-10 modelleri 180cc
    At44-10 long 230cc
    Bt-65 modeleri 250cc tüp hacmine sahiptir.

    Escape .25 + Hawke sidewinder 30 ( 20x mildot)


    Husan + Vector optics Reaper 4-14x50


    Talon P .22 + Vector optics condor 2x42 reddot

  • herkesin havalı silahtan beklentisi farklı. genelde hedef kağıdına atış antremanları yada ufak tahribatlar için tercih edilir. 300m/s hız üstünde yapacağın tek bişey vardır oda tahribat. amacın zırh delmekse pcp den farklı silahlara yönel :) longla 18 gr saçmayla 1050 fps yaklaşık 320 m/s hızla atıyor. en fazla 160 m atış yaptım o mesafede bile her tip şişeyi ve ahşabı parçalamaya yetiyor. verimli en fazla 20 atış yapabilirsin son atış 900fps altına düşer :(
    tetik sertliğini yada basma mesafesini ayarlayabilirsin. içerisinde güç ayarı yada arttırımı diye bişey yok. sadece çekiç yayının sertliğini yada tüp ucundaki sübapa basma süresini değiştirebilirsin. oda namlu içerisinde saçmayı aynı basınçla daha uzun süre itekler hızdada fazla değişim olmaz, daha ağır saçmaları aynı hızda atmanı sağlar, güzel ses çıkarır tüp çok çabuk biter, geri tepme yapar ve titrer. fabrika ayarı en ideali silahı fazla kurcalamadan sadece tetik sertliğini değiştirmeni tavsiye ederim.
    güç ve isabetlilik açısından iyi bi silah. fiyatı makul. dez avantajları kaba işçilik, düşük tüp hacmi, tüpü ince ve tehlikeli, tetiğe her bastığında çekiç yayı direk tüpe vuruyor. korkuyorumki bigün tüp önden roket gibi fırlayacak :P


    gamo PT-85 blowback £tabanxalı$

    hatsan at44 long ;tufey#
    Walther FT8-32-56
    Hatsan Optima Silver Sentetik Ejektörlü Süperpoze ;avci;
    SAFİR T14 m;s,S
    hatsan dominatör 200s :thumbup: