diana mod34 "yeni başlıyorum" yardım ?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bs,;s arkadaşlar 100mt de 50*50 hedefi dürbünsüz,gez son ayarında, hedefin biraz üst tarafına nişan alarak vuruyorum(artık havaya ateş ediyorum yani),diana magnum pellet ile , bu normalmi? daha uzağa atış yapamadım isabet zorlaşıyor çok aşağı vuruyor,hedefin çok üstüne nişan almam gerekiyor nişan almak imkansızlaşıyor söyleyeceğim...



    bununla yapacaklarım bukadar mı? mesafe olarak..


    neye dikkat etmeliyim , yanlış yaptığım bişey mi var?


    daha uzağa atmada başka dikkat edilecek hususlar varmı?



    yoksa yaylıdan yar olmadı , pcp mi çare... :S


  • Tüfek hayırlı olsun, dürbünsüz 100 metre atışı yapmakta büyük bir başarı tebrikler ama bu havalı tüfek sadece daha fazla birşey ne beklenebilir ki?

    -Hiç tüfeğim kalmadı ama kalbim sizlerle.

  • pcp ile mesela fx t12 veya fx revolution,gladiator ile 200mt veya 400mt atışları rahat yapılabilir onu merak ediyorum?


    seneye bunlardan birini çok acil düşünüyorumda?

  • Gezi sola alırsanız problem çözülür. Pcp ile de öyle 200 metre ve üzeri atışlar kolay değil. Elinizdeki; güzel bi tüfek, ne çok güçlü nede zayıf, tam bi yaylının olması gerektiği gibi. Bence çok uzağa atacam diye kendinizi strese sokmayın. O tüfekle 50-60 metreye kadar mümkün olan en küçük hedeflere çalışın. Hem düşme çok olmaz hemde rüzgardan çok etkilenmezsiniz.

  • tevsiye için teşekkürler, bende aynı düşüncedeyim 50 60 mt iyi..


    + pcp de kolay değil anlıyorum fakat 200mt imkansız sayılcak derecede değil heralde değilmi?
    yani bir t12 nin gücü 200 ve üzeri için yeterli mi değilmi? yoksa fx revo mu?

  • bunu sadece güç olarak algılamayın.3 metrede atışa eden bir çok etken var,ki bunlardan birisi rüzgar. 5 metre önünüzde rüzgar batıya eserken 100 metre ilerinizde doguya esiyor olabilir.yoksa çogu pcpnin gücü 300 metrede kalın bira şişesini kırmaya yeter(charigun programına göre)

    Webley Patriot I.Nesil 22 cal m;s,S
    Webley Stingray II.Nesil 177cal + Optima 3-9x44E ;tufey#


    www.enfarklisi.com


    0 RH (+)

  • bilgi ve birikimlerini esirgemeyen forumdaşlarıma teşekkürü bir borç bilir,acizane konu başlığıyla ilgisi olmayan bir kaç soru daha sormak isterim..saat geç oldu ama bu pcp aklıma girdi gireli kafam hergun bununla meşgul,pcp işine detayları ile öğrendikten ve kavradıktan sonra tercihimi,isteklerimi olgunlaştırıp seneye mutlaka pcpli olacağım. (pahalı zevk iyi karar vermek lazım,revo alıp t12de işimi görürdü demek istemem)..şimdilik bir yaylıyla idare ediyorum, fenada değil...


    +pcp de özellikle kabze tup cinslerinde bende bir korku oluştu..200bar çok yuksek bir basınç,tabi bunu yapanlar ar-ge , ür-ge yapmıştır ama
    en nihayetinde insan yapısı,tup patlaması,fırlaması gibi herhangi bir kaza duymuşlar veya görmüşlermidir,böyle bir durumun olasılığı nedir?,
    nelere dikkat etmek lazımdır...


    +fx revulation 'da yeni pelet otomatik sürüldüğü için mekanizma kurma hareketini yaparken extra hava tuketiyor mu?
    yani sormak istediğim elden kurma 500cc pcp nin tüpü ,oto kurma(fx revo) 500cc pcp den daha uzun kullanımamı sahiptir?..gibi..