weihrauch hw 100 t bulbarrel atış teknikleri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar kendime yeni bir weihrauch hw100 t bulbarrel tüfek aldım dürbünde buscnell 5-15-40 sizlerden atış teknikleri için yardım istiyorum hem 25m hem 100 ve daha fazla tüfeğin kapasitesi varsa 200m ve bu mesafeleri vurmak için tüfeği kaç metreye sıfırlamalıyım 100 olurmu ve dürbün ayarı kendiliğinden bozulurmu öğrenmek istediğim bunlar sevgili arkadaşlarım şimdiden çok teşekür ederim

    Daystate air ranger Hawke tactical herris bipot Hawke rangefinder

  • http://www.hawkeoptics.com/ adresinden ücretsiz ChairGun Pro programını indirirseniz sorularınızın cevaplarını hesaplayıp grafik olarak görebilirsiniz.


    Yanlış hatırlamıyorsam kullanımıyla iilgili bilgiler daha önce forumda yazılmıştı cok karmaşık değil biraz deneme yanılmaylla çözülebiliniyor. Aranırsa bulunabilnir sanırım. Bulamazsanız yardımcı olmaya çalışırım.


    Benim tüfeğimin dürbün ayarı kendiliğinden bozulmuyor. İllaki benim saga sola çarpmak, yanlışlıkla ayarlarını değiştirmek gibi bişiler yapmam gerkiyor. ;kihhik,

  • chairgun2


    foruma hoşgeldiniz.
    yukardaki linkte eski chairgunın kullanımı ile ilgili basit bilgiler mevcut, yeniside kullanım olarak buna yakın.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • tüfeğiniz hayırlı olsun bu modelin tr ye geldiğini bilmiyordum.namlu boyu kaç cm acaba.normal modelden kısa diye tahmin ediyorum.fiyatını merak ettim birde?

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • sanırım yaklaşık 1 ay kadr önce geldi türkiyeye, susturucuyu namlu ucundan kaldırıp ceketli namlu yapmışlar diye biliyorum. Hw 100 ün isabetliliği tartışılmaz bence. 100 metreye kadar olan atışlarda gayet güzel, şahsen ben 150 metre civarlarını da denedim ama eminim 100 metre ve ötesine nişan aldığınızda bir havalı tüfek için hedefin ne kadar uzakta olduğunu anlarsınz :) hayırlı olsun iyi seçim ama. bu arada 50 metreye sıfırladım ben de HW100 ümü, dürbünümdeki mildotlar saeyesinde 100 metre civarlarında rahatlıkla atış yapabilirsiniz.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB