KİŞİSEL GELİŞİME DEVAM... FX REVOLUTION ALDIM

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Aşmışsın sen abi hayırlı olsun güle güle kullan.

    Gerçek nişancılık 3-9 numara arası ateşli silah fişekleri ile canlı vurmak değil tek bilya veya pellet ile kibrit çöpü vurmaktır. 3-9 numara arası fişeklerle vurmak karambol tek bilya veya pellet ile vurmak hesap, kitap ve kabiliyet işidir.


    -STOEGER X20 AĞAÇ KUNDAKLI, GEZ ARPACIKLI, ORİJİNAL STOEGER X20 KOMBO DÜRBÜNLÜ
    -HUĞLU 5+1 YARI OTOMATİK
    -HUĞLU 7+1 YARI OTOMATİK


    PSN: ilkerEge_TR

  • Taylan bey öncelikle yeni tüfeğiniz hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin ;d; .. Bir de böyle fotoları koymamanızı rica ediyorum.. olan var olmayan var, canımız çekiyor , elimizdeki tüfekler anahtarlık gibi geliyor sonra ;,;-

    HATSAN MOD99 + OPTİMA 3-9*32

  • Allah herkese böyle kişisel gelişim nasip etsin, amin! :)

  • Silahı aldığımda pintilikten yedek şarjör almamıştım.Biraz kullanınca tek şarjörle olmayacağını anlayıp 2 tane daha aldım.Yeni şarjörler eskilere göre biraz farklı.Arkadaki siyah plastik olan kısım metalden yapılmış.Daha ağır ve sağlam olmuş bence.

    FİLİNTALAR GRUBU

  • merhabalar hayırlı olsun fx tüfeğiniz size bir sorum olcak bende gamo cfx 5.5 ve socom tactical 4.5 cal. havalı tüfek ar ama gönlümden geçen pcp tüfek almak bütçem öle 2000 lira falan değil bi türlü tatmin olamıyorum ilk walther talon aldım ardın cfx e ardından socom tactical aldım socom tactical tüfeğimi alalı daha bir ay oldu namluda sağa sola 2 3 milimlik oynama var oda beni soğuttu tüfekten hani çok hevesle aldım halbuki o tüfeği sanırım kostok nickli beyde ar socom tactical onda böle bi sorun armı bilmiyorum forumda dolaştım socomla ilgili herhangi bir konuda bulamadım. neyse sonuç olarak siz koleksiyon yapıyorsunuz bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. bütçem 1000 lira yaklaşık ne yapmalıyım.
    yarın alıp 3 gün sonra onuda bi kenara atmak istemiyorum. adanada tüfekçilere gidiyorum sanki adamlar hayrına dağıtıyormu gibi satış odaklı çalışıyor yardımcı olma yok internettende alışeriş yapan bi kaç kişinin sorunlu tüfekle karşılaşıp çözüm bulamadığını duydum bu yöndede bana tasiyeniz olursa sevinirim teşekkürler
    işyerimde hızlı bi şekilde yazdım umarımderdimi anlatabilmişimdir şimdider teşekkürler

  • Hayırlı olsun,süper koleksiyon yapmışsınız .Bir de güzel tüfek dolabı (var mı bilmiyorum) seyretmeye doyulmaz. g;$i

  • oo hayırlı olsun. kadiri geçtiniz desenize ;şrofls;.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • sevgili impo sanırım 2 ay kadar oldu revolution yapalı... izlenimlerinizi almak mümkün mü acaba?
    çünkü ben de bazen düşünmekteyim kişisel gelişimime katkı yapmayı


    bu silahla neleri yapmamalıyız, nelere dikkat etmeliyiz


    uzun yıllar güvenle ve sağlıkla hizmet verecek gibi bir kalite ve yapıda mı


    çok bakım ve müdahale gerektirir mi zamanla


    yoksa tek kusuru çok çabuk şarjör boşaltması mı


    (şarjör sanırım t12 ile aynısı)

  • Hayırlı olsun,süper koleksiyon yapmışsınız .Bir de güzel tüfek dolabı (var mı bilmiyorum) seyretmeye doyulmaz. g;$i


    Dediğiniz gibi silahlarımı koyduğum bir dolabım var(konunun başında yüklediğim resimde gözüküyor) ve gerçekten silahları seyretmeyi çok severim. :)



    Öncelikle Revo'yu diğer havalı silahlara göre daha dikkatli kullanmak şart.Ben tüm bunları bilmeme rağmen diğer modellerde ikame etme şansı olmasına rağmen Revo'nun ikamesi olmaması yüzünden Mustafa bey belki bu modeli bir daha ithal etmez diye düşünerek almaya karar vermiştim.Aynı arabalarda olduğu gibi teknoloji arttıkça oluşan küçük bir problem doğru şeyi yapmazsanız büyüyebiliyor.Mustafa bey gerekli bilgileri zaten veriyor ama silah çok hassas toleranslarla üretildiği için ufacık bir şey silahın kurulmamasına yol açabilir.Böyle bir durumda silahı zorlamak yapılabilecek en büyük hata.Gerekli teknik desteği aldığınız taktirde silah mutlaka çalışır.Sonuç olarak bence çok keyifli bir tüfek.Hem dürbünle hemde red dot holosight ile kullandım gayet zevkli.İmkanınız varsa alın bence.

    FİLİNTALAR GRUBU