Gamo Promagnum 5.5 namluya sığmıyor ?!?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba arkadaşlar, bu forumda ki ilk mesajım, daha iki günlük Torun k101 5.5 havalı tüfek sahibi olduğumu belirteyim.


    Yanında aldığım Victory Sport 5.5 saçmalardan sonra, Yatagun websitesinden siparişini verdiğim Gamo Promagnum 5.5'ler bugün elime geçti, büyük bir denedim ama bir türlü namluya girmedi meret. Bu konuda bilmediğim bir şey mi var yoksa hangi pellet daha uygun olur değiştirmeyi düşünüyorum, elimde 4 kutu var üstelik ;#^+.


    Teşekkürler.

  • sen victory sport ve ince memet e devam et. maalesef bu sorun senin tüfeğin atım yatağından kaynaklanıyor. torun da kral da bu sorun fazlasıyla var.

    hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

    hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

    hatsan nova compackt 22 cal

    hatsan bt 65 elite 22 cal

    gamo stutzen 17,7 cal

    ersus ers 17 - 36 cal

    ata arms neo 12 cal

    canik 55 shark fc 9 mm

    zoraki ultra 4,5 mm -

  • Performansından memnunum ama, insan yinede çeşit istiyor tabii. Teşekkürler yanıt için.


    Peki bu tüfeğe sahip olan arkadaşlardan rica etsem, sorunsuz kullandıkları pelletler hangileri? Bayram sonrası elimdeki 4 kutuyu başka bir marka pellet ile değiştirmem lazım.

  • Bir tükenmezkalem ucuyla pelletleri namluya oturtabilirsiniz. Bir daha da bu uymayan pelletlerden almazsınız. Tüfeğinizi bilmediğim için bir yorum yapamayacağım.

    Weihrauch HW100T Falcon T35x56 Premier Target
    Weihrauch HW97KL Blue Laminate Maccari Hornet MKVI
    Weihrauch HW45 .177&.22 Maccari
    Zoraki HP-01 Ultra .177
    Heckler & Koch USP Compact Blue 9x19 Para Trijicon Nightsights
    Remington Spartan SPR220 12ga 22'' Double Trigger & Hammer Coachgun
    Bernardelli Compact 9x19 Para
    CZ 75B Semi Compact 9x19mm Para
    Hatsan 250XT Tac Boss (KJW Ruger MKIII)
    Gamo PR776

  • Torun tüfeğin yanında çekiç vermedilermi ? ;lol; Şaka şaka alınmayalım sadece latife arkadaşım.Bu saate ne yapıcaz başka*

  • Şaka gibi gerçekten, iki gün önce tüfeği aldım ankaradaki yiba çarşısını dolaştım uygun pellet bulabilmek için, oradaki esnaf sağolsun 1 saat pellet denedik, gamoların neredeyse hiçbiri olmuyor, bir denediğimiz sıkıştı hatta atmak zorunda kaldık, sadece yerli olarak avsan ve yabancı victory sport marka pelletler uyuyor, mecburen onlardan aldım tek tip sivri uçlu...


    Silahın gücünden vs memnunumda, keşke şu saçmalık olmasaydı, pelletin fark yarattığını biliyorum çünkü. Bayram dönüşü Stoeger x20 almayı düşünüyorum, elimdeki torunu da atışa gittiğimde kız arkadaşım veya kuzenimle paylaşırım artık :thumbup:


    Bu arada bu spor inanılmaz bir tutku gerçekten, 7/24 atış yapmak istiyor insan bir başlayınca, bayramda Antalya/Adrasan'a gidiyoruz, orada dağ tepe mutlaka bir yer bulurum artık :thumbup:

  • victory sport un yabancı olduğu tartışılır ama yinede fiyat performans açısından yerli yapımlardan çok üstün. bence victory sport kullan.

    hatsan mod 99 22 cal -
    hatsan at44 s 10 22 cal -

    hatsan mod 135 vorteks 22 cal-

    hatsan nova compackt 22 cal

    hatsan bt 65 elite 22 cal

    gamo stutzen 17,7 cal

    ersus ers 17 - 36 cal

    ata arms neo 12 cal

    canik 55 shark fc 9 mm

    zoraki ultra 4,5 mm -

  • İlginçtirki bende Pro magnum 4.5 stoeger x20 nin namlusundan düşüyor 10 pelet koysam 8 i düşüyor, 2siyle atış yapıyorsunuz hiç bir atış zevki kalmıyor, eskiden bu peletler çok daha kaliteliydi bu aldığımda renginin koyulaşmış oldugunu görüdm heralde kaliteyi düşürdüler. 30 Metre grupmanda da inanılmaz sağa sola dağılıyor bir daha keisnlikle almayacagım kimseyede tavsiye etmiyorum.

    Stoeger X20 Caliber .177 (4.5mm)
    Gamo PT80 .177 (4.5mm)
    Winchester 3-9x32 Scope

  • Bu başlığa yıllar sonra yazan birisi olarak aynı şey benim de başıma geldi. Hatsan mod 85 sniper vortex var bende ve gamo promagnum pelletler sığmıyor namluya. Gamo match'larda sıkıntı yokken promagnum neden böyle anlamadım. 5,5 mm.