at44 öneri yardım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • evvela tüm forum arkadaşlara selam olsun.... elimde bulunan at44 ün namlu tutucu sorunu var namlu tutucuları namluyu tamamen sabitlemiyor buda silahın namlusunun bir yere deymesi sonucu çok basit kıpırdasada yeni durbun ayarı gerektiriyor. buna ben ek 2 tane daha namlu tutucu istedim fabrikadan ekstra namlu ucuna yakın bir yere bir şekilde sabitlemek için.


    bundan daha iyi fikri olan arkadaşların mesajlarını bekliyorum... teşekkürler...

    HATSAN BT65
    GAMO 6.24.50
    HİLL POMPA :thumbup:

  • Namlu tutucuların içindeki o-ringleri bir kontrol edin isterseniz.

    Kalibrgun Cricket .25 + .22 lw
    Kral Arms Breaker .22

  • Yusuf kardeşim selam,ben at44-10 kullanıyorum namlu tutucular bana göre namluyu kasıyor buna çözüm olarak, benim tüfeğimde 2 adet namlu tutucu vardı 1 adetini çıkardım kalan diğerini ise namlu giren delikteki oringi söktüm namlu bağımsız halde 2mm olarak namlu tutucunun içinde hareket ediyor kasıntı ortadan kayboldu bu şekilde serbest namlu ile daha iyi performans aldım,namlu tutucular o kadar ince bir işcilikle yapılmamış bana göre silahın vidalarını biraz fazla sıksan emniyet bile sertleşiyor bu yüzden bir dene derim fx ve A.A tüfeklere yanlış değilsen sonradan namlu tutucu ekleniyor

  • hem namlu tutucu oringleri yıpranmış ama onları değiştirmek yeterli olduğunu sanmıyorum..
    namlu tutucuyu serbest buraksam hiç olmaz benim sorunum grupman değil zaten 50 m. de 1 cm yeter de artar bile sorun namluyu tamamen sabitlemek bir yere yasladığım zaman yada bir yere bilmeden çarptığında tekrar tekrar ayarlamaktan bıktım heralde extra 2 namlu tutucuyu güzel sabitlemek hali hazırda en uygun yol..
    teşekkürler..

    HATSAN BT65
    GAMO 6.24.50
    HİLL POMPA :thumbup: