at44pa güç ayarı yardım...

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • at44pa modeli tüfeğimi yeni aldım güç ayarı nerden yapılıyo Setiskur vidası varmış yerini bilmiyorum yardım edebilirmisiniz...

  • Silahınızın kundağını söktüğünüzde emniyet mandalının alt tarafında bulunan delikten içeriye 4mm allen anahtarı soktuğunuzda (bulabildiğiniz en uzun allen olsun ) çekiç içerisindeki setiskur vidasına ulaşmış olursunuz . Setiskur vidasını çevirdiğinizde içerideki çekiç ile beraber dönmesini engellemek için, tetik tertibatının yaklaşık 10 cm ilerisinde bulunan küçük delikten ince bir pim vs. sokarak çekici sabit tutun ve setiskur vidasını namlu ucu karşıya bakacak şekilde düşünürsek sola çevirdiğinizde, çevirdiğiniz oranda güç artar , sağa çevirdiğiniz oranda ise o oranda güç azalır .


    Çekiç içerisinideki Setiskur vidasına ayar yapmak için ilk olarak sonuna kadar sıkıp (sağa çevirerek ) daha sonra sola çevirirken kaç tur çevirdiğinizi sayarak kullanırsanız ilerleyen zamanlarda kontrol etmek için tekrar kundağı söktüğünüzde setiskur vidasını tekrar sayarak sıkarsınız ve değişme olup olmadığını kontrol etmiş olursunuz .


    Örneğin = Setiskuru tam olarak sıktınız ve sola 5 tur çevirerek ayarlamanızı yaptınız . ilerleyen zamanlarda kontrol ederken setiskuru sağa doğru çevirdiğinizde yine 5 tur giderek sona dayanıyorsa problem yok demektir ayarınız bozulmamış , ancak 5 tur gitmeden sıkışıp kalıyorsa yaptığınız ayar değişmiş demektir . Saygılar g;$i