Samyang'ların en sevdiği Pelletler???

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Ewet arkadaşlar ilk parti Samyanglardan edinen arkadaşlar bir süre beklememnin ardından oyuncaklarına kavuştu ve gruplar ve şaahsi kullanıcıları atışları yaptılar kendilerine göre değerlendirdiler iyi yönleri kötü yönleriyle birlikte videolar fotoğraflar yayınlandı hepimiz izledik ve şimdi sıra geldi bu Kore güzellerinin en sevdiği en iyi grupman çıkardığı ve ün iyi tahribat açan pelleti bulmaya. Burada ki amacım benim gibi ikinci partiyi bekleyen hobidaşlarımıza forumda almak isteyen arkadaşlarımıza fikir sahibi olması açısından sizlerden yaptığınız atışlar sonucunda en iyi performans aldığınız pelleti yazmanızı hatta çeşitli pelletlerin grupman resimlerinizi yayınlamınızı forum adına istiyorum. Yaptiğniz ve yapacağınız paylaşımlardan dolayı hepinize teşekkür ediyorum.. SAYGILAR... SEVGİLER.... ;d;;d;;d;

    Kalibrgun Cricket .25 + .22 lw
    Kral Arms Breaker .22

  • Merhaba,öncelikle Samyang sahibi olamadığımı ancak 2 yıldır 6.35 pcp kullandığımı belirteyim,Samyang sivri pelletlerden de satın aldım ve denedim.Bu pelletlerde H&N'nin standardı ve ince işçiliği,İnce Mehmet'in de tek vasfı diyebileceğimiz mükemmel sertliği var,bir de Samyang'ın güçlü tüfeği hesaba katılarak özellikle ağır dizayn edilmiş bir pellet olduğunu hesaba katarsak tahribatını varın siz düşünün,kalıp sabunları arka arkaya dizin bir deneyin derim.Tahribat ve delicilik konusunda şu an Türkiye'de bundan daha iyi bir pellet olduğunu sanmıyorum,uzun mesafe atışlarında ve grupman çalışmalarında da H&N Baracuda'yı tavsiye ederim.

  • Ben Sumatra 2500, 500 cc kullanan birisi olarak, pellet konusunda tam güçte tahribat için samyang pelletleri, uzak mesafelerde grupman veya başka ne amaçla kullanıyorsanız, kesinlikle h&n baracuda match tavsiye ederim, bizzat tarafımdan birçok değişik pellet denenmiş ve orta ve uzak mesafeler için h&n baracuda match'ın harikalar çıkardığı gözlemlenmiştir.

  • Diğer pelletleri denemedim ama Samyang pelletleri bugün deneme fırsatım oldu. Pelletler tüfekle müthiş uyumlu 100 m. kadar çeşitli mesafelere diktiğim kutu ve şişeleri her atışta kırmak müthiş keyif verdi bana. En çok şaşırdığım ise eşimin yaklaşık 65-70 m mesafedeki kola kutularına yaptığı 6 atıştan 5 ni vurması oldu. Vallahi böyle giderse yakında beni geçecek gibi.

    FX ROYAL 400 ++++Hawke Varmint 25 SF 6-24 *44
    6 lt Scuba 300 bar+dolum aparatı