FX T12 Krono Sonuçları

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Levent, Değerler çok stabil ve güzel..regülatörlü silahlar kadar iyi..silahını güle güle kullan..ben silahımı , 850 fps ye göre ayarladım 30 atış stabil yaklaşık değer cıkıyor.çekiç yayının arkasındaki vidayı sıktıkça güç artmakta..vidayı tam sonuna kadar sıkıp, 3.5 tur açarsan 850 fps ye yakın değer elde edersin.

    A Takımı Üyesi

  • stabil ötesi :thumbup:

    bsa side wheel focus 8x32-44
    özel yapım 36 ga tek kırma
    whalter falcon hunter edition(tasko3x9)
    crosman 2240
    daisy powerline 5170(red laser)
    ekol s 66 saten
    delta bolt action 36 ga
    safir t 14 yeni versiyon

  • Teşekkürler Osman abi, sizinde dediğiniz gibi güzel bir atış eğrisi. Tüfeğin setuskuru kasayla aynı hizada, elimde bu silah için çeşitli yaylar ve ağır çekiç mevcut, onları kullanarak çok daha yüksek güçlü bir silah elde etmek mümkün ama güç merakım pek yok açıkcası 36 adet stabil 750-850 fps ve maksimum 25 fps farkla atsın yeter.

    A-TAKIMI

  • Bencede çok güzel hız verileri Levent. Havalı silahlarda Hızı kıstıkça satbilite artarken doğru orantılı olarak isabet ve atış saysı da artıyor bu bir gerçek.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • evet cok guzel ,neyın ne oldugu gözukmüş .tesekkurler.