Webley Patriot Penetrasyon Testi (Su dolu pet şişe)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yine burda gördüğüm bir vidyoda su dolu pet şişesine dikey konumda atış yapıyorlardı arkadan delip kapağı da delip dışarı çıkıyordu. Bende bunu webley patriot 5.5mm ile 7 metreden gamo ts18 saçma ile denemek istedim...


    <object width="425" height="350"> <param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dOn-csmzbMY"> </param> <embed src="http://www.youtube.com/v/dOn-csmzbMY" type="application/x-shockwave-flash" width="425" height="350"> </embed> </object>


    bir tarafını deldi kapağıda çatlattı ama delemedi ve ordanda su akıtarak göstermeye çalıştım ama görüntü kalitesi (kalitesizliği) için özür dilerim.


    bunlar da linkler


    atış: http://www.youtube.com/v/-34W5gGHVW0


    sonuç: http://www.youtube.com/v/dOn-csmzbMY


    Saygılar...

    Her Türk Asker Doğar... X]#+,


    Webley Patriot 5.5mm (1. nesil)

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen serkan ().

  • Yok bildiğin gez-göz-arpacık yaptım. Dürbünü takacak kadar atış yapamadım daha...

    Her Türk Asker Doğar... X]#+,


    Webley Patriot 5.5mm (1. nesil)

  • Dün bende garajda atış yaparaken aynı denemeyi yaptım. 1/2 lt pet su şişesini su ile doldurduktan sonra 15 m'den dürbün ile tam kapağın ortasından vurdum. Vurur vurmaz şişe kapağa yakın kısmından patladı. Pellet ise şişenin dibinden kafası çıkmış ama kıç tarafı şişenin içinde kalmış olarak kaldı. Kullandığım Silah Diana54 ve pellet 5.5mm Diana HighPower Rastat'tı.

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.

  • bu topici görünce bende deneyeyim dedim 5 metreden aynı cins pet şişenin kapağın hemen alltından çıkıp ,kavak kasaya saplandı. diana 460 5.5mm ile.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png