Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar. ben bir havalı tüfek aldım yanında 4x20 dürbün hediye geldi. bi tarafından bakıyorum daha çok uzak gösteriyor diğer tarafından bakıyorum bulanık görünüyor. tabii tüfeğe takmadan baktım. yazılı tarafı arpaçık tarafına mı gelecek?


    yardımlarınızı bekliyorum. markasını öğrenirim birazdan yazarım.

  • ansar markası. dürbünün bozuk olması gibi bir ihtimal var mı?

  • bulanık gösteren taraftan bakacak şekilde monte edeceksiniz. bulanık göstermesi mercek kalitesinden (kalitesizliğinden) dolayıdır. eğer ayar tutmazsa bozuktur. yani sıfırladığınız nokta her atışta değişirse bozuk demektir.

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • yakını bulanık gösterir, uzağa bakın, gözünüzden biraz uzaklaştırın, artı çizgisini net görünceye kadar baktığınız tarafın başlığını döndürün, artıyı net gördüğünüz halde görüntü bulanıksa sorunludur.

  • O tüfeklerin yanında gelen sabit yakınlaştırmalı olanlardan bir tanesinin de işe yaradığını görmedim. Tüfeğiniz nedir bilmiyorum ama ucuz ve iş görecek olan 3-9x32 Optima'yı tavsiye ederim.

  • Dürbünün yazı olan kısmı göze gelecek şekilde monte edin,Kontra somun gören tırtırlı parcayı açın mercek mesafesini ayarlayan kısmı netliği sağlayana kadar çevirip tırtırlı parçayı sabitleyin.

    A Takımı Üyesi

  • Yazı yazan taraftan bakınca parlıyor sanki hani güneş gözlüğünün ön camından bakar gibi :) ortaya doğru çok ufak bir noktayı görebiliyorum vazgeçtim kullanmaktan teşekkür ederim herkese yardım için.