Pointer-Çatalburun melzi dişi av köpeğime eş arıyorum

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhaba Arkadaşlar,
    Sachi adında, 2,5 yaşında Pointer-Çatalburun melzi dişi av köpeğime eş arıyorum. Sachi, tüm aşıları ve diğer uygulamaları zamanında yapılan sağlıklı, sevecen ve uysal 8o bir avcı :thumbup: dır. Hakikaten apartman hayatına uyum sağlayabilen nadir av köpeklerinden biridir. Havlama, uluma ve tuvalet problemi yoktur. Baba adayının da, sağlıklı ve aktif av yapıyor olması şarttır. Safkan veya secereli olması gerekmez; ancak uysal ve avının iyi olması şarttır. Bunun yanında, görünüşünün Sachi'ye benziyor olması çok önemlidir (geçen sezon çekilmiş fotoğrafı ektedir): İri bir burna sahip ve kesme kara kafa, beyaz üzeri siyah noktalı veya kırçıl olması önemlidir. Ayakların siyah olması istenen bir özelliktir. (Siyam kedisi gibi. Böyle birşey hiç görmedim ama olursa müthiş olur ;tacli# ) En öncelikli tercihim Kurzhaar olmasıdır fakat Pointer, Çatalburun veya bunların melezi de olabilir. Kara kafa genellikle Pointerlere has bir özelliktir ancak Kurzhaarlarda da nadir de olsa görülmektedir.
    Uygun bir aday bulunursa babalık hakkı konusunda konuşabiliriz. Tahmini kızan dönemi 2012 Mart ayıdır. Bu süre içerisinde size veya tanıklarınıza ait uygun bir aday bulunursa lütfen forum veya özel mesaj aracılığı ile iletişim kurunuz. Konuyla ilgili ve bilgili arkadaşların görüş ve önerileri her zaman değerlidir; değerlendirilir. Eylül ortasına kadar size yanıt yazamayabilirim ama garip başa bir hal gelmezse, mutlaka daha sonra yanıt yazarım.
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    selamlar
    Polaris
    [Resim Engellendi: http://i55.tinypic.com/jidxmf.jpg]

  • bu tarife uyan bir köpek bulursan banada haber ver :D

    armsan fonex 5+1
    huğulu s.poze
    sarsılmaz concorde 5+1
    yavuz16 compact
    kırıkkale (kısa dokuz)
    + türlü çeşit bıçak ve kuru sıkı ;şrofls;.

  • Merhaba Kemal832 Bey,

    bu tarife uyan bir köpek bulursan banada haber ver :D

    Benim köpeğim Sachi bu tarife uyuyor. Bir tek ayakları kara değil. Bu özelliği de "olursa çok hoş olur" diye yazmıştım. Ha.. bir de erkek değil! Aslında Sachi'ye benzeyen yavrularının olmasını istediğimden böyle bir arayışa girmiştim. Bu özelliklerde bir köpek de Konya'da var. Adı Satan, safkan Kurzhaar. (onun da ayakları kara değildi hatırladığım kadar) Sahibi ile konuşmuştum. Yalnızca secereli kurzhaarlarla çiftleştireceğini söylemişti.


    Yine de ilgilenip yazdığınız için tesekkürler.