Weihrauch hw100 uyumlu pcp pompalar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadarşalar bir tane Weihrauch hw 100 aldım. Tüp dolumunu pompa ile yapmayı düşünüyorum ancak hw 100 ün ojinal pompası oldukça pahalı. Bunun yerine hw 100 ün dolum ucuyla birebir uyumlu pompalar var mı. Yani araya rekor falan yaptırmadan dilek kullanılabilecek pompalar. Bir yere soruyorum hatsan ve hill in pompaları uyumlu diyorlar başka bir yere soruyorum uymaz araya rekor yaptırman gerek diyorlar pompayı da görme şansım yok netten alacam ama aldıktan sonra uymazsa boşuna masraf etmiş olcam yardımlarınızı bekliyorum. (Konuyu doğru yere mi açtım onu da bilmiyorum :))

  • Tavsiyem Hill pompa almandır, daha rahat kullanırsın ve daha uzun ömürlüdür hatsan veya webleye nazaran. Tüfeğin yanında verdikleri dolum ucunu pompaya tak, kuvvetlice de sıkarsan hiç bir sıkıntı yaşamazsın.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • Cevap içi teşekkürler. Ancak merak ettiğim konu hw 100 ün dolum ucu hill pompanın ucundaki bağlantı rekoruna direk uyar mı. bir kaç yere sordum bazıları uyacağını bazılar uymadığını döylüyor.

  • Uçlar birbirine direk uyar, hiçbir sıkıntı çıkarmaz ve başka hiçbir masraf etmeden kullanabilirsin. Dediğim gibi dikkat edeceğin şey bağlantı yerinden hava kaçırmaması için iyi sıkman gerek o kadar.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB