sumatranın iç organları

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • canım sıkıldı bugun erken uyandım sumatraya aldıgım yesıl lazerı takım dedım.takacak yer bulamadım.o esnada elım degmısken bırde sokeyım dedım demesıne ama ıcınde sokecek bırsey yok bu tufegın.her yerı boru dolu. hahaha.gif..bıraz ınceledıkten sonra ıcındekı yuksek basınctan korktugumdan evdede bebek uyuyor bırden yanlıs yerı sokmemden dolayı cocugu korkutmaktan cekındım..bukadar soktum sımdılık..daha sonra detaylı sokerım ama ıcınde sokecek bırsey yok kurma kolu.bırde yay var dıgerlerı hep boru.. aklıma bazı fıkırler geldı tabanca kabzelı sumatra veya kurma kolunu vıdeosunu koydum alttan kurma stemıyorsan kurma kolunun vıdasını sok duz bır kol vıdala sana yandan kurmalı olsun ama bunun ıcın caaaanımm gravurun kenarını kesmenız gerekecek kurma kolunu yandan cıkarmak ıcın.. yada ekstra bır govde uretıp kurma kolu yerı acık olanından gerektıgınde onu takacaksın..gayet basıt bır tufek.. ıcı bombos puhaha.gif




    [img width=700 height=525]http://i53.tinypic.com/a316xu.jpg[/img]


    [img width=700 height=525]http://i54.tinypic.com/2l297p.jpg[/img]


    [img width=700 height=525]http://i55.tinypic.com/xsj86.jpg[/img]


    [img width=700 height=525]http://i55.tinypic.com/o7nepj.jpg[/img]


    View My Video

  • Alttaki tüp sökülebiliyormu? Mümkünse yeni bir el kundağıyla estetik süper olur, tabi atış sayısı da yarıya düşer. Sumatram olsa yapardım.