acemiye öneri

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar geçen hafta bir Webley patriot 5,5(1. nesil) aldım. satıcı 2 kutu mermi de göndermiş sağolsun, markası İNCE.


    Şimdi ben bunları kullansam namluya zarar verir mi? (bazen hedefe iki parça halinde ulaşması bende kuşku uyandırdı, ayrıca mermilerin arka kısımları da standart değil, bir de atıştan sonra mermi yerleştirilen bölümün kenarlarında küçük parçacıklar kalıyor)


    hangi durumlarda hangi tür mermi kullanmalıyım? saçma kullanabilir miyim? saçma ile pellet arasında ne fark var? mermide marka önemli midir? gibi bir yığın kafamı kurcalayan soruya cevap arıyorum.


    ilk kez havalı tüfek kullandığım için benim için bunlar ciddi sorunlar, yardımlarınız için teşekkür ederim.

  • merhaba silahın hayırlı olsun silahla gelen o peletleri bence kullanmasan da iyi kendin bile demişsin çaplar farklı diye namluya bol oturan pelertler boş atışa sebebiyet verebilir silahın güçlü boş atışla yıpranması daha kolay olur zaten daha namludan çıkmadan parçalanıyomuş.