Diana 350 magnum alıyorum son yorumlar lütfen

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • amaan kardeş, babamın oğlu değil diana, ben kendi izlenimlerimi söyledim beni bağlar, sizin gibi üstadlar zaten açıklıyor doğrusunu :)

  • 350 magnum derken bugün mod 54 airking aldım 5.5 mm :thumbup:
    dayanamadım almışken yaylıların kralı olsun dedim.
    diana distribitörü av doğadan aldım, pazartesi gelicek silahım

  • hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanın inşallah





    sevgiler

    İ Z M İ R
    Sarsılmaz Kılınç Light 2000 9 mm
    Sarsılmaz Sar9 - Mete 9mm


    ZORAKİ Hp-01 Ultra .177


    Gamo Cfx Royal .177 + Tasco 3-9x56 red AOE


    Weihrauch HW 97 K .177 + Falcon T50 10-50 x 60
    Nikula 6-24x50 Red-Green AOE


    Üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar


    H İ T

  • Hayırlı olsun mod 54 güzel silaha benziyor görünüm olarak. Güle güle kullanın :)

    Hatsan mod 99 22 cal.
    Optima 3-9x32 scope
    Yatagun Dampa



    UMUT AKKAYA.



    Ankara..

  • 350 magnum ise 16 grain peletle 850 fps, 14.5 grain ile 950 fps değerlerini veriyor.
    tamam isabet önemli ama okadarda güçsüz birşey istemiyorum. sonuçta 350 magnum isabet konusunda kendini kanıtlamış bir ürün
    ayrıca o silahlarında allatan kurma mekanizması kafama takılıyor , uzun vadede karmaşık yapisi nedeni ile muhakkak bir problem çıkartacaktır.

    350 magnum bu hız değerlerini bu peletlerle hiç bir zaman yapacağını sanmıyorum hatta 14.3 ile 850 yapsın mükemmel sonuç derim.







    Alıntı sahibi "crow" 2 sene 5,5mm 350 magnum kullandım. Güzel ve dayanıklı bir tüfek. Ama şu an sizin yerinizde, opsiyonlar arasındaki bir tüfeği seçecek olsam, bu tüfek TX 200 olurdu. Yaylı bir silahtan çok güç beklememek lazım. Crono ölçümlerinde 16 graini 350 magnum; 750 fps ile atarken, hw 97k 680 fps ile atıyordu. Bence aradaki 70 fps için, daha fazla tepen, daha uzun, daha dengesiz, lock time' ı daha uzun ve dolayısıyla daha isabetsiz bir tüfek almamak lazım diye düşünüyorum.

    crosman 2240 ( .22 cal. ) air rifle

    Barska 1,5-4,5*26 scope

  • Bence kesinlikle sabit namlu.Ağırlık önemli değil ,desteksiz atışlarda ağırlık denge avantajı,zamanla ağırlığına alışırsınız.HW77(177) gücünü 1/4 düşürerek kullanıyorum. Titreşim yok dürbüne zararı yok,ayrıca 100 metre mesafelere kadar isabet oranı çok yüksek.350 magnuma dürbün dayandırabilirmisiniz bilemem,sarsıntıdan vuruş oranınız çok düşer.Bence yaylıda HW 77,97, Diana 54,56 olmalı. Saygılarımla nhtatr.
    :thumbup:

    HW 77(177)
    3*12*44 AOE Optima

  • PCP'ler zaten büyük darbe vurdu yaylılara. Şu gas-ram teknolojisi de biraz daha ilerlerse nostaljiden ibaret olacak yaylılar. Yaylıyla isabet almak çok fazla teferruat ve teknik bilgi istiyor bana kalırsa, örneğin lock time, artillery hold vs. Bugün hemen her bütçeye pcp tüfek alınabiliyor daha güçlü daha isabetli daha az yorucu

  • PCP'ler zaten büyük darbe vurdu yaylılara. Şu gas-ram teknolojisi de biraz daha ilerlerse nostaljiden ibaret olacak yaylılar. Yaylıyla isabet almak çok fazla teferruat ve teknik bilgi istiyor bana kalırsa, örneğin lock time, artillery hold vs. Bugün hemen her bütçeye pcp tüfek alınabiliyor daha güçlü daha isabetli daha az yorucu


    Yanımda dalgıç tüpü taşımaktansa webley patriotum ile bir kutu pellet, dolaşır şişeleri dizerim 100 metreye ohh miss :)

    I. Nesil Webley Patriot .22 cal. Tüfek - Hawke Sport HD IR 3-9x40 AO Dürbün
    Daisy Powerline 617x .177 cal. Tabanca
    Optima 3-12x44 AOE Dürbün


  • Yanımda dalgıç tüpü taşımaktansa webley patriotum ile bir kutu pellet, dolaşır şişeleri dizerim 100 metreye ohh miss :)

    şu tüp işi benide yordu. pcp den başlayıp yaylıya terfi edenlerden biri de benim. kur ve at oh be ne rahatlık. şimdi bir 5,5 diana ve bir de 4.5 aa prosport alacağım, işlem tamam.

    WEİHRAUCH HW 97 KT .177
    GAMO CFX ROYAL .177
    HAWKE WARMİNT SF 2.5X10-44
    SPORTSMATCH DM 60

  • hayırlı uğurlu olsun kardeşim bende mayıs ayı içerisinde ısmarladım gelecek diana mod54 ''airking'' :) sonuçta boşuna airking dememişler :)

  • Tüfeğiniz hayırlı uğurlu olsun, ben de aynı yollardan geçip 460 magnum aldım ama aklım airkingde kaldı. Tecübe edip bizlere de yazarsanız sevinirim


    zevkli ve isabetli atışlar dilerim

  • Yaylı ile PCP yi kıyaslayıp birini diğerinin önüne geçirmek mümkün değil diye düşünüyorum. Beklentiye göre ikisinin de birbirinden üstün yönleri olduğunu biliyoruz. Bana istediğimi veren yaylı dan vazgeçemediğim için fikir vermenizi rica ediyorum. Kaliteli ve 850 - 900 fps gücünde üst sınıf yaylı tavsiyeniz ne olur. Saygılar

  • 350 Magnum doğru karar, imzamdan da görüleceği gibi ben 15 yıldır havalıyla ilgileniyorum elimden çok yaylı geçti tabiikide PCP nin kralıda geçti ( AAS410 ) Bu imzamdaki yaylı 350 magnum dan önce 2 tane daha 350 magnum kullandım neden sattım değiştirdim, değişik arayış içine girdim diğer yaylılarıda denedim ve şu anda yine kürkçü dükkanına geri döndüm ve 2012 de yine 2012 model 350 magnum sıfır çektim ve kullanıyorum.


    Bilmem bu açıklamalar bi şeyler anlatıyordur umarım..

    crosman 2240 ( .22 cal. ) air rifle

    Barska 1,5-4,5*26 scope

  • hema123456 ağabeyin de belirttiği gibi pratik olması sebebiyle yaylılar daha kullanışlı tek sorunları güçsüzlük = mesafe ve tepmeden kaynaklanan isabetsizlik. Bunlar üzerinde de çalışıyorlar az da olsa yol almışlar . Ben dünya üzerindeki en güçlü sayılabilecek pcp lerden birine sahibim ve hala beni tatmin etmiyor. İnşallah ilerde hem şarjörlü hem güçlü hem tepmesi az bir yaylı yapılır. Her zaman; Cebime 5 - 7 kutu pelet alıp akşama kadar dağ bayır dolaşmaya heveslenmişimdir. İnşallah bir gün mümkün olur.





    Ben diana mod 460 silahımı satınalırken barokara arkadaşımızın tavsiyelerini dikkate aldım ve (mustafa serdar ağabeyin deyimiyle) bir dünya klasiği olan diana aldım, çok zevkli atışlar yaptım sakıncalı olmasına rağmen dolu pelet bile denedim gücü yetiyor.. Çok etkilendim.
    yaylısilahlardan hunter 1250 ve mod 350 güç açısından etkileyici silahlarmış ve kullanıcıları genellikle satmak taraftarı değiller. Bu gibi silahlarla ilgili tek bir endişem var. Bipodu bile namlu üzerine takmak istemezken namlu üzerine (bükmek ister gibi) güç uygulayarak sürekli kurmaktan mütevellit bir eğilmeye ve düşmeye yol açması olasılığı.

  • Oh oh tamam o zaman sizden de bekliyoruz bi 200 metre. Hadi bilemedin 100 metre :)

    50 metreden ıskalamadan çok rahat vuruyorum.
    100 metre fiziki şartlardan dolayı deneyemedim ama çok rahat vuracağına inanıyorum.


    Yakın bir zamanda şansım olursa çeker koyarım buraya video.

    I. Nesil Webley Patriot .22 cal. Tüfek - Hawke Sport HD IR 3-9x40 AO Dürbün
    Daisy Powerline 617x .177 cal. Tabanca
    Optima 3-12x44 AOE Dürbün

  • Bu hafta sonu Diana 350 magnum(5.5) edindim. Yanında DM60 dampa ve 3 9x40 AO dürbün ve de JSB 5.51 grain pelletle beraber aldım fakat dürbünü daha monte etmedim yay oturuncaya kadar da takmam herhalde :) Hemen ıssız bir yere gidip tüfeği denedim. Öncelikle Tüfekteki işçilik ve malzeme kalitesi bence mükemmel Diğerlerine göre namlusu biraz daha uzun fakat bu durum pek çok yerde dezavantaj olarak algılanmış bence tam aksine pellet daha fazla yiv ve sete maruz kaldığı için hem tahribatı hemde isabeti artıyor. Tüfeğin ahşabı ve dengesi çok güzel. Ancak ilk atışı yapmak için namluyu kırmaya çalıştığımda o kadar sertti ki ertesi gün kollarım tutulmuş bir an bir pişmanlık oluştu çünkü bu şekilde 10 atış bile yapılamaz dedim. Fakat 4-5 atıştan sonra yay kendine geldi. İlk atışımda hedefi paramparça etti. Ben daha önce bukadar isabetli ve güçlü havalı kullanmamıştım. G3 den aldığım zevki verdi bana. Sonraki atışlarımı 45 metre mesafeden desteksiz yaptım (nişangahı o kadar güzel ki Alman carabina tarzı) ve hiçbir sıfırlama yapmadan hedefleri vurdum. Tüfeğin gücünü yaklaşık 30 metreden suya atış yaptığımda gördüm. Su 1 metre havaya sıçradı. Hiç pişman değilim. Alacak arkadaşlara tavsiyemdir. Belki bir mod 54 kadar değil ama kırmalı sınıfında en iyisi bence ki zaten aralarında 800 tl oynuyor normal:) Yakında videolarda ekleyeceğim.

  • Hayırlı olsun, forumda Diana alıp memnun kalmayana rastlamadım, keyifli atışlar dilerim, paylaşımlarınızı bekliyoruz :thumbup:

    Fx Impact M3 Bronze