Mod 54 airking aldım

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • çok heybetli şık bir tüfek hayırlı uğurlu olsun. pcp gibi atış yapabiliyormuş tepmesiz olduğundan.

  • hayirli olsun
    bendede mod52 var bu tüfekler güçlü ve isabetlidir,ben gez ile gözümün gördüğü her şeyi 60-70 mt vurmaya çalişiyurum ve coğu zaman başariyurum ve bu bana haz veriyur ,dürbün olmadan daha zevkli ve sanki daha sportif gibi ( tabiiki bana göre) .
    sana güzel atişlar diliyurum.

  • benimde gönlüm dampadan yana, hatta yatagun bile değil almışken sportsmach dm60 alacaktım, şükür ekonomik bir sıkıntım yok bu hususta,


    ancak; dürbün varkende istediğim zaman, gez ile atış yapmak istiyorum, ayağın altında muhakkak boşluklar olmalı, ama dampalarda bu yok, kafamı kurcalayan sorun bu, iyi bir montaj ve ayar ile uzun süreler dürbüne dokunmak istemiyorum, 300-500 atışta bir dürbünü sıfırlama ile uğraşamam. taktımmı ayar bozulmadan stabil binlerce atış yapmak istiyorum.


    hem dampa hem gez ile atış yaptıracak bir türden ayak mevcutmudur?

    Yatagun dampa sportsmatch dampanın çok kaliteli bir muadili bu konuda şüpheniz olmasın ve teknik olarak gez kullanmanıza olanak vericek bir dampa yapımı zor olabilir, yeni tüfeğiniz hayırlı olsun çok beğendiğim isabetli atış yapan ve bir hayli ağır bir tüfek güle güle kullanın. Saygılarımla.

    FİLİNTALAR GRUBU
    Daystate Airwolf MCT Tactical .22
    [size=12] [font='Arial, Helvetica, sans-serif'][b]Hawke Sidewinder30 6-24x56 IR SR PRO