kuru sıkılar için yeni bir teknoloji

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • bu mühimmatı ne kurusıkı nede normal tabanca atıyor,,, Travmatik silah olarak aratırsanız görebilirsiniz,


    Saygılar.



    Neden ?


    merminin kovanı 9 mm.9 mm'lik gerçek silahlarla atılabilir.

  • benim anlatmak istediğim olay her kuru sıkının ağazı kapalı değil mesela ben 2007 yılında bir tane almıştım baretta o zaman kanun yoktu turuncu yanlarında şerit ve namlusunun ağızı kapalı diye ve bildiğiniz gerçek silahlarla aynı yapım kuru sıkı olarak her mermiyi atıyor yada eğitim maksatıyla özel bir ruhsatla satılabilir ağızı açık kuru sıkılar ve hatırlatırım kuru sıkı silahlarda 9 mm ve videodaki mermide kuru sıkı mermisi videodaki daha öncede demiştim özkursan gerçek silah mermisi üretmiyor

    Smith Wesson 4 inc


    KJW Baretta M9 SİLVER


    A.C.M Desert Eagle BLACK


    TOKYO MARİU Desert Eagle SİLVER


    Tokyo Marui Sig Sauer P226 Rail GBB


    ARES WALTHER WA2000 Sniper

  • Birde şöyle düşünün


    tüm türkiyede gerçek kurşun sadece asker ve polise verilse, bütün sivil silahlar bu mermileri kullansa.
    kendini korumak için yeterli fakat öldürücü değil
    olabilsemi

    >>Gamo CFX<<

  • özkursanı tebrik ediyorum, bir yandan da böyle bir silahı almak isteyipte alamadığıma üzülüyorum. Gerçekten çok güzel. Hobi amaçlı dağa taşa sıkmak için süper olurdu. Satışı olsa gerçekten tehlikeli olabilir. Bizim millete olmaz gerçekten.. ama ben yinede istiyorum :)

  • özkursanı aradım konuştum etna power hakkında bilgi aldım şuanda yurt içi satışı yasakmış ama yakın bir zamanda yurt içinde de serbest olacakmış (şuanda devletten izin alıyorlarmış)bu mermileri travmatik silahlar atabiliyormuş ve sadece bu mermileri gerçek silah ruhsatı olanlara vericeklermiş yani kafasına esen gidip alamıyıcakmış bunu da belirteyim

    Smith Wesson 4 inc


    KJW Baretta M9 SİLVER


    A.C.M Desert Eagle BLACK


    TOKYO MARİU Desert Eagle SİLVER


    Tokyo Marui Sig Sauer P226 Rail GBB


    ARES WALTHER WA2000 Sniper

  • İzlediğim videoda anladığım kadarıyla (daha doğrusu galiba macarca olduğu için anlayamadığım kadarıyla) bunlar sadece o ülkeye, muhtemelen özel güvenlik personelinin kullanımı için üretilip ihraç edilmiş olabilir.. Caydırıcılık konusunda son derece etkili olacağını düşünüyorum. isabet ettiğinde, saldırgan acı içinde kıvır kıvır kıvranma travmasından çıkabilmiş ise, ne tür bir mermi ile vurulduğunu o esnada aklından geçiremeyeceği için psikolojik olarak da şokta olacağından, diğer taraf oldukça yeterli miktarda zaman kazanmış olacaktır. İnternette bu tip mermilerin yol açtığı yaralanmalarla ilgili resimleri gördüm ve hatta bazılarına da zar zor bakabildim. Benim düşüncem bunların ülkemizde satılması olasılığı halinde, aynen ateşli silah kapsamında ruhsatlandırılması, ancak harç ücretinin daha uygun olup, 5 yılda bir yenileme işleminin de biraz daha esnetilmesi şeklinde olabilir.. (ısmarlama senaryo gibi oldu )))