diana hakkında

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhaba arkadaşlar diana mod 34 üme maccari yay takmak istiyorum ama siteden almayı beceremedim elinde maccari yay olan ve satmak istiyen varmıdır veya bana bu yayı almak için yardımcı olabilicek arkadaşlar varsa çok mem nun olurum .teşekkürler..

  • Bence hiç dokunmayın, macariyi takınca daha güçlü kurmanız gerekecek , namlu zamanla eğilecek , pistonlar güce ve sürtünmeye dayanamayıp daha hızlı yıpranacak , hele ki diana gibi hassas bir tüfekte. Koskoca diana yapabilseydi yapardı zaten , yapamamış ki mod52 , mod54 gibi modeller çıkarmış . Yaylı tüfeğin içine el atılırsa kesin biryerden patlar, benden söylemesi . Ayrıca daha hızlı atması demek daha ağır pellet kullanmanız demek , daha çok tepmesi de isabeti etkiler. Şu haliyle bile 10 gr. ile 850 civarı atıyor , müthiş ideal bir hız , 100 metreye bile atarsınız , ille de takacağım derseniz satarken problem olacak , şahsen macari ile kullanılıp eski haline dönen veya açılan , kurcalanan bir yaylı almam. Umarım diğer arkadaşların düşüncelerine tercüman olabilmişimdir , iyi niyetle uyarmak istedim. Kolay gelsin.
    Saygılar..

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • orjinal yayı cabuk deforme oluyo ve kırılıyo forumdaki herkes maccari tavsiye ediyo ayrıca ben gücü artırmak için değil daha saglam ve istikrar için istiyorum..

  • Hmmm. Siz bilirsiniz, ama ben yinede diananın servisini öneririm, garanti kapsamında ücretsiz değiştirebilirsiniz.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • tüfeğin faturası yok garanti kapsamına nasıl sokucam ve ben srvisini bilmiyorumki.av doğa diye bir yerden bahsediliyo ama baktım sitesine hiç bişiy bulamadım.

  • tüfeğin faturası yok garanti kapsamına nasıl sokucam ve ben srvisini bilmiyorumki.av doğa diye bir yerden bahsediliyo ama baktım sitesine hiç bişiy bulamadım.


    Diananın Türkiye Distribitörü: Av DOĞA, çok ilgililer sağolsunlar her konuda yardımcı oluyorlar, bence burayla bağlantı kurun , Mehmet Ali bey var orada sorununuzu çözecektir. garanti kapsamında olmasa bile orjinal yay ve yedek parçaları cüzzi miktar ödeyerek bulabilirsiniz.


    Acele et, av doğa almanyadaki silah fuarına katılacak, ellerinde olmayan bir yedek parça varsa şimdiden siparişini ver bu ayın 15 gibi dönüş yapacaklar

  • Aynen , av-doğa banada mod52 konusunda yardımcı oldular.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Arkadaşlarla aynı fikirdeyim. Kendi orj parçasından başka parça farklı arızalara sebep oluyor. Av doğa - Mehmet Ali bey sabırla sizi dinleyip ilgileniyor. Tüfeğin kendi yayı fazla fiyatlı değilse yedekli alıp kullanmak daha mantıklı geliyor.Saygılar

  • teşekkürler arkadaşlar yarın irtibata geçmeye çalışıcm bakalım birde bu yağ meselesini nasıl çözücez forumda bir sürü şey sölenmiş ama ben hala hangi yağı kullanıcam öğrenemedim herkes bbişiy demiş bi fikir vermiş aslında ama bilmece gibi gerçekten çözemedim..av doğada orjinal yağı bulunurmu acaba.benim elimde sililon sprey.sıvı gres.teşil gres hepsi var aslında ama tam olarak hangisini kullanıcamı çözemedim teşekkürler..

  • arkadaşlar h avda ve av doğada mod 34 yayı yok bu tüfeğe uygun yay nerede bulabilirim elinde satılık yay olan varmıdır yardımlarınızı bekliyorum....

  • arkadaşlar h avda ve av doğada mod 34 yayı yok bu tüfeğe uygun yay nerede bulabilirim elinde satılık yay olan varmıdır yardımlarınızı bekliyorum....


    Arkadaşım biraz araştırsan keşke, al sana orjinal yay 10 pound, 10 poundda kargo v verirsin 1 haftada eline gelir, gümrükte yemez, üye olup kredi kartıyla 1 dakikada verebilirsin siparişi,
    hata başka parça lazımsa bak siteden hepsini bir kargoda yaptırırsın 75 punda kadar sorun yok gümrük yemezsin


    http://www.gunspares.co.uk/shopaddtocart.asp