Diana hakkında

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar kısmetse birkaç güne kadar yaylı tüfek almayı planlıyorum. Diana 52 ve 54 arasında yaklaşık olarak 400 Tl gibi bir fiyat farkı olmasına rağmen teknik özellikleri aynı gibi duruyor. Yada ben farkına varamadım, bu silahları tanıyan arkadaşlardan yardım ve tavsiyelerini bekliyorum. Aradaki fiyat farkına sebep ne olabilir. Şimdiden teşekkür ederim.

  • Mod 54 ün farkı ederinden fazla mod 52 ye göre, geri tepmesiz sistem mevcut, inanın pcp tadında atış yapiyorsunuz, mod 54 sahibi olduktan sonra hiçbir yaylı keyif vermedi bana , hatta çogu zaman atışa giderken AT44 üm yerine Mod 54 ü alıp gidiyorum.
    Mod 54 ün keyfi gerçekten başka, sahibiyim yada kendi silahım diye övmüyorum, kesinlikle ayrı bir tüfek

  • Cevaplarınız için çok teşekkür ederim, tavsiye ve açıklamalarınız benim için çok önemli detaylardı. Tekrar teşekkürler

  • slm arkadaşım...


    Bende sizin ilk yorumlarınıza bakarak magnum 350 aldım..ama siz 54 almışsınız.şu anda yeni aldım nasıl bir tüfek olduğunu bilmiyorum.birde nasıl aksesuar almam gerekir ki daha da zevk versin.mesela dürbün marka çeşidi...bipod..falan filan yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.. sevgilerle...

  • hayırlısı olsun 350 magnum iyi bir tüfek, hatta namludan kırmalıların en iyisi bile diyebiliriz. güç, isabet, görüntü sebebiyle iyi bir seçim. Diana lar zaten sağlamlıklarıyla meşhurlar, üstelik mekanik aksamın sabit namlulara göre daha basit olması, hem bakım ve tamir işlerini kolaylaştırıyor, hemde size uzun yıllar problem çıkarmadan hizmet edecek bir silah olmasını sağlıyor.
    birçok forumda 350 hakkında olumlu yorumlar mevcut. bende mod 54 den önce 350 magnum almak üzereydim.


    350 magnum gücünden dolayı at gibi teper, iyi bir dampa tercihen sportsmach DM60 gibi , yine dampaya yardımcı olarak öne ve arkaya darbe emicili dürbün stobu, ve 32mm mercekten büyük olmayacak havalı tüfek sertifikasına sahip bir dürbün, bu kritere uygun hesaplı gamo dürbünler var.
    sağlam bir montajla, uzun süreler ayar kaçmadan dürbün bozmadan keyifle kullnabilirsiniz silahı.