Yamaç Paraşütü Eğitimi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Yamaç Paraşütü için yer araştırıyorum. Eğitimi için İstanbul Büyükçekmece tarafında bir yer buldum. Finallerden sonra gidip konuşacam. Fiyatı altta linkte var. pilot eğitimi 800 kağıt öğrenci pilot eğitimi 450. Ancak öğrenci 10 uçuş pilot 50 uçuş var. O yüzden biraz para bayılıp eğitmen olayım. Hemde arada reklam alarım para kazanırım diye aklımdan geçiyor.


    Bir diğer durum ise malzemeleri 3.000 tl den fazla acaba herhangi bir kulübe yazılıp malzemelerini kullanma gibi imkan var mı? Yoksa alayım KYK ile yavaş yavaş ödesem mi? Eğer bu sporla ilgilenen arkadaş varsa benimle iletişime geçebilir mi?


    http://www.golvaoni.com/yamacparasutu.htm

  • Geçen gün babam bu işe merak sararak araştırma yaptı.Bir öğrenci arkadaştan aldı bilgi su doğrultuda.Sanırım türk hava kurumu bu eğitimi veriyor ucreti karsılıgında fakat öğrenciyseniz ve mali imkanınız yoksa kurban bayramlarında deri toplayarak ve ayrıca thk yadım faliyetlerinde gönüllü çalısarak size bu eğitimi ucretsiz veriyorlar.Ayrıca ekipmanıda istediğiniz zaman ücretsiz olarak alabiliyorsunuz.Bir araştırın derim.

    Steyr lg110 ft

    Nikko 10-50-60

    Huglu Px5 pro .22

    Vektoroptic 3-18-50

    Hw100s .177 (12fpe)

    Zoraki .177

  • THK'da puana göre liste sıralıyorlar. Kontenjana göre alıyorlar. Yardımlarda 2-3 puan alıyorsun. Para yatırırsan daha fazla. Ben geçen sene para vermeden kayıt olmuştum. Çıkmadı bana. Hatta yamaç paraşütü çıkmaz normal paraşüte yazalım o gelir demişlerdi. Bu senede bizim şubeden kayıt olmuyor. Sen sarıyerdeki şubemize git oradan kayıt yaptır dediler. Son 2 gün kalaydı. Müsait olup sarıyere gidememiştim.


    Ekipman işini ise araştırma aşamasındayım. Zaten geçen seneden genç kanatlara üyeydim. Ücretsiz ekipman tedariği var ise çok iyi.