Serdar vs Erdem 100m Puanlı Kapışması (gayriresmi) 11.08.2012

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Tebrikle güzel yarışma olmuş ,enazından 2. Liğin garanti olduğu bir yarışma olmuş...130 metreden kelebeğin kanadından vurmuş biri olarak katılsam kesin 1. Geleceğim bir yarışmayı kaçırmışım . Not: kelebeği vurduğumu o an orda olan arkadaşlar bile inanmamıştı.


    Ömer gelseymişsin 3. lüğün garanti olurmuş :)

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Mildotlarla atışta ise daha hızlı atış yapabilirsiniz, ve sıfırlama bozulmadığından sıkıntı yaşanmaz, sadece hangi dot nereyi vuruyor onu akılda tutmak lazım. dot arası mesafelerde ise yaklaşık bir yere gider pellet. Plinking ve avda (ülkemizde yasaktır) kullanılması daha doğrudur.:)


    Half mildot olunca aralar pek kaçmıyor :) Görüldüğü gibi az klik hesapları da yapılırsa istenilen mildota kesin atışta oluyor. :) Tabi çizelge yanında olmak zorunda ;)
    [Resim Engellendi: http://f1208.hizliresim.com/10/f/buk3u.jpg]

  • Çok çekişmeli bir yarışma olmuş.Serdar'ı bir kez daha tebrik ediyorum.Erdem'i de 2. olduğu için tebrik mi etsem, sonuncu olduğu için teselli mi etsem bilemedim. :)
    Reşadiye'de bizim maximum mesafemiz 100 yarda yani 91 metre.Bence FT yarışması sonrası kış gelmeden bir hafta sonu belirleyip Ankara ve İstanbul yarışmacıları arasında 100 yarda yarışması yapalım.Ankara ve İstanbul'da yapılan atışları forumlara koyup hem fert olarak sıralama yaparız, hemde takım olarak puantaj çıkarabiliriz.Bir ara Hollandalı 100 metrecilerin kullandığı büyük hedef kartonlarından yaptırmıştım, bunları kullanabiliriz.Hatta Hollandalıların yaptığı gibi silah skubaya bağlı atışta serbest olabilir mesela.Böylece regülatörsüz silahların dezavantajı ortadan kaldırılabilir.Bu fikri uzun süre önce Erdem bana 50 metre yarışması için önermişti ama bir türlü organize olup yapamamıştık.Bu sefer mutlaka yapalım.

    FİLİNTALAR GRUBU

  • Tebrikle güzel yarışma olmuş ,enazından 2. Liğin garanti olduğu bir yarışma olmuş...130 metreden kelebeğin kanadından vurmuş biri olarak katılsam kesin 1. Geleceğim bir yarışmayı kaçırmışım . Not: kelebeği vurduğumu o an orda olan arkadaşlar bile inanmamıştı.

    Havalı silahla avlanmak yassak:)

  • Merak etme Ömer seninlede yarışırız , sende bu mutevazilik oldukça cok birinci olursun :)
    Taylan abi su ft olayını anlımızın akıyla bı halledelim , daha sonrasında 100 yrd musabakasida yaparız , aslında bu lig oluşturma isi cok güzel olur , rutin atis buluşmalarından sikilan birçok arakadasimiz hobiden yavaş yavaş uzaklaşıyor. Bu yarışmaları tüm yıla yaysak yıl sonundada birinci olanlara ufak tefek hediyeler versek , eminim cok zevkli ve bir o kadarda çekişmeli buluşmalar geçiririz :)

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • Ömercim yanlız her yarışmacı kendi peletlerini atıyor bilgin olsun 8o


    Gerçekten keyifli olmuş her ikinizi de tebrik ederim. Lig olayı gerçekten keyifli olabilir zira ben kendi adıma o kadar çok sıkıldım ki İstanbulda ki yarışmadan bu yana atış yapmadım ve yapmayıda düşünmüyorum bir süre. Hediye, ödül vs bir yana tatlı bir rekabet ortamı olması eminim Serdarın da dediğği gibi birçok hobidaşımızı tekrar yeşil sahalara çekecektir. Saygılar

  • Yarışmaları düzenli hale getirmek bencede ilgiyi tekrar arttırabilir.Fikirler üretip hayata geçirelim mutlaka.

    FİLİNTALAR GRUBU

  • Yarışmaları düzenli hale getirmek bencede ilgiyi tekrar arttırabilir.Fikirler üretip hayata geçirelim mutlaka.

    Taylan abi çok haklısın gerçekten, bir süre sonra insanın hevesi kalmıyor. İşin ilginç yanı tam hobi sardı tamam ben bu hobiye gönül verdim derken bir sürü masraf yaptıktan sonra hevesin kaçması inan çok üzücü...

  • iyi bir yarışma olmuş ikinizi de tebrik ederim.


    sevgiler

    İ Z M İ R
    Sarsılmaz Kılınç Light 2000 9 mm
    Sarsılmaz Sar9 - Mete 9mm


    ZORAKİ Hp-01 Ultra .177


    Gamo Cfx Royal .177 + Tasco 3-9x56 red AOE


    Weihrauch HW 97 K .177 + Falcon T50 10-50 x 60
    Nikula 6-24x50 Red-Green AOE


    Üç kuruşluk adama beş kuruşluk değer verirsen aradaki iki kuruşa seni satar


    H İ T