Kardeşlerim ve kuzenimle Mengen buluşmamız. :)

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Teşkilat çok süpermiş.İsa tüfeğin de sen de çok yakışıklı çıkmışsınız :) İyi eğlenceler diliyorum.

  • belliki keyifli bir gün geçirmişsiniz ;tacli# mekan manzara çok güzel ;tacli# evin yeride tam iyi noktada of of ;tacli# ne diyelim.yakınlarda bir de dere varsa balık tutmak için yemede yanında yat yavv ;şrofls;.



    Abi 10km kadar yakınında var ırmak yada baraj 7km. :)


    Abi müthiş eğlendik.mekan manzara resimleri daha gelicek inşallah.birader köyde bol bol resim istedim :) evin yeri dde of of of Hele çardak hiç anlatmayayım :) semaver falan :)




    Aslında kurbanda bi toplanmak lazım.Nazmi abi var iki kişi siz varsınız.koray abi var cahit abi var.bauya kalabalığız.buluşma düzenlemek lazım :)





    İsa ne kadar zevk aldığını tahmin ediyorum.Bu hobinin spor olma nedeni bu zaten, köye gideceksin, yürüyeceksin, taşıyacaksın, hedefe gidip geleceksin, temiz hava alacaksın, sigara içmeyeceksin Ben zaten köydeyim ve balkondan çay sigara eşliğinde hazır yemek masasından lüks atış yapıyorum Hedefleri boş kaldığımda her yöne dikiyorum. Onlarda süresiz atış yapmamı bekliyor Kolay elde edilen her şeyin değeri olmadığı gibi her an atış yapabilmek hobinin zevkini kaçırıyor. Görüyorum genelde herkes böyle bir ortamı hayal ediyor. Fakat atış gününe zor kavuşmanın heyecanı hiç bir şeyle kıyaslanmamalı Saygılar



    :)


    Teşekkür ederim abi.ve dediğin şeye katılıyorum abi.atış gününü beklemek daha bi keyifli oluyor :) ben kaç aydır bunu hayal ediyordum mesela :) şimdide kurbanı hayal ediyorum Allah kısmet ederse :)



    tandüzü ve dirgine tarafındaydım.her hafta sonu kacmaya calısıyorum.bu hafta kısmetse şeker kanyonu gezim olacak.pcp silahım olsa degerlendirilecek cok yerim var ama kader



    İnşallah görüşüp tanışmak dileğiyle.Bizim oralarda heryer poligon :)



    Teşkilat çok süpermiş.İsa tüfeğin de sen de çok yakışıklı çıkmışsınız İyi eğlenceler diliyorum.



    Teşekkür ediyorum Alper abi ;grin;

    AA s510 carbine .22 ( Audrius regülatör ) BSA 8-32*44ao


    AB Rh (-)