çinekopp ne işş

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • şu aralar burda felaket çinekop ve palamut var yalnız allah izin verirse pazartesi kuzenle gidip atacaz bakalım.sizin ordada (karadeniz bölgesindeki üyelere ) aynı durummu bilgi verirseniz sevinirim.

  • abi genelde liman arkası. sen heralde maden mühendislerini o tüneli az ilersini diyosun ama hiç oraya gitmedim işin ilginç tarafı :)


    Yok, benim dediğim yer yukarıda Fener'de, Eski Kilise'nin orada tam deniz fenerinin altında bulunan Maden Mühendisleri Lokali. İçeriye girip açık alana geç, balık tutulan/denize girilen yeri sor. Kayalıklardan aşağıya merdivenler iniyor. Orada zaten balık tutanları göreceksin. Şansın yaver giderse bayağı tutarsın. Bahsettiğim yeri ve aşağı inen merdivenleri bu linktte görebilirsin:


    http://www.panoramio.com/photo/23923581?source=wapi&referrer=kh.google.com

  • Sideprensi Kadir abi bu balık sohbetlerini pek kaçırmazdı , kendisini göreniniz var mıdır ?

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • haaaa tmm tmm abi sen fener in oraları diyosun bide deniz kulübünün az ilersi vardı ama oraya artık pek fazla sokmuyolar adamı.cevabın için teşekkür ederim abi yararlı olacak bi anda balık tutma sevdası geldi neden bilmiyorum 8o

  • haa bide kadir abinin tuttuğu levreklere hastayım sırf bu yüzden balık avı net e üye olup rapala araştırmıştım ama zonguldakta levrek ne gezer olsun rastgele diyeceksin gene :thumbup: