çatüs 36 kalibre otomatik av tüfeği

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • herkese iyi günler
    sadece eylenme amaçlı bir tüfek almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucu 36 kalibrenin iyi bir seçenek olduğunu gördüm.


    ÇATÜS 36 CAL tüfek var iyi oldugunu söylüyorlar peki bunla 1 litrelik kola şişesini max kaç metreden ve kaç atışta vurabilirim.
    youtube ta ve google da baya bi araştırdım ama buna dair bir videoya rastlayamadım
    adam tüfeği eline alıp ortalıga sıkıyor bu yüzden tam olarak kaç metreden neleri vurabildiği anlamakta mümkün olmuyor.


    bu silaha sahip olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi.

  • 36 CAL. tüfek oyuncak gibi birşey olsa gerek. bence o tüfekle 100 mt.ye kadar dediğin hedefi vurabilirsin. ancak kaç atışta vurabilecğin sorusu tamamen sizin atış kabiliyetinize bağlı. tek atışta da vurabilirsiniz 10 atışta da. yani tamamen kişiye bağlı bir konu.

  • 100 metre benim için yeterli mesafe bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
    en kısa sürede bundan bir tane alıp düzgün ve anlaşılır işe yarar videolar çekip burda paylaşacağım
    bu tüfek hakkında hiç bir tane faydalı video bulamadım.

  • ben de baktım youtube' a ama maalesef yapılan atışarın hemen hepsi havaya. inşallah beklentilerinizi karşılayan bir silah olur. paylaşımlarınızı bekleriz.

  • bulabilirseniz paradox şok takın tek kurşun atışları için

    Samyang Sumatra Carbin .22 + 3-9x32 optima

    Kral arms bigmax .25 (güç modifiyeli) 3-9x32

    Kral arms puncher breaker
    Hatsan at-44 10 .22 cal + 6-24x50 bsa
    Perfect line 60 libre makaralı yay + Lazer nişangah
    Hatsan mod 85 sniper .22 + 3-9x32 optima
    Beretta Stoeger x20 suppressor + Yatagun dampa + 3-12x44 AEO
    Hatsan mod 125 .22cal SportsMatch DM60 dampa breaker 3-9x32

    Cobra 80lb pistol crossbow
    Ekol 55 .177
    Crosman 357 .177
    Zoraki 925 full auto
    Zoraki 918
    Zoraki r1
    Blow magnum
    Blow c06
    Blow mini
    Blow class

  • fırmaya gore 200 mt etkılı menzılı var ama benım dusuncem (tecrubeyle sabıt) 150m cok rahat atıslar yapabılırsın ama hedefın bıraz buyuk olması gerekıyor ayrıca catuse durbunde ekleyebılıyorsun bole olunca 150m atıslarıda sorunsuz oluyor

  • o paraya çok güzel 36 cal poze yada tek kırma alabilirsin o tüfek 7000 atımda pelte çıkıyor

    smith wesson 5906-
    safirt14
    -zoraki925 otomatik
    -crosman 760 177
    blow auto 92
    blow crazy auto.
    blow desert tiger
    hatsan torpeedo 25
    hatsan mod 25 supercharger 177

  • poze tek kırma hangisini istersen 1000tl ona vereceğine yıldızın çok güzel tüfekleri sağlamlığı ile yurt dışındada tutulan bir tüfek zaten bi ata bide yıldız sırf ben değil üstadlara sor yani onlarda aynı cevabı vereceklerdir. dur sana link atıcam şimdi.

    smith wesson 5906-
    safirt14
    -zoraki925 otomatik
    -crosman 760 177
    blow auto 92
    blow crazy auto.
    blow desert tiger
    hatsan torpeedo 25
    hatsan mod 25 supercharger 177

  • Poze, tek kırma gibi silahlar formu gereği arızalanmadan işi götürmeye daha elverişli silahlardır ancak av tezkeresi çıkartıp, işinin ehli avcı amcalarla kuş avlarına gitmeyeceksen ki onlarda genelde 36 numarayı adam yerine koymazlar, mahalle baskısından kendini standartlarda bulursun 8o kısacası hobici değil de 'avcı' olmadığın sürece özel bir merak duymadıkça Çatüs' ün yerine poze falan almanı tavsiye etmem. Forumu incelersen Çatüs B2 - 36 epeyce konuşuldu, şahsen 5 bin atıma yaklaştım ve el kundağının vidasının seri atışlarda hafif gevşemesi dışında bir sorun yaşamadım hele ki patlama esnasında kapsülü kovanından kaçan dandik fişekler dışında hiç tutukluk yüzü görmedim, oldukça da isabetli bir silahtır ama insanın eline alınca takır takır saydırası geliyor. Optiksiz olarak 100 metre ya da üzeri hedefi görmen zor, ama namluyu temiz tuttuğun kurşun sıvamasına fırsat vermediğin sürece atış kabiliyetine bağlı olarak istediğini yapabilirsin.

  • 100m deıl 50m den sonrası fantazı olur zate optıksız ama kullanmıs bırı olarak uzun surede avcılıkla ılgılenmıs bırı olarak hatta aılece avcılıkla ılgılenıyoruz catus gercekten verılen paraları hakeden bır tufek ıdda uzerıne 7 sarjor attık arka arkaya tık demedı alet

  • 80 90 metreden pet şişeyi gezle vurabiliyorum diyen ya yalan söylüyordur ya da yaktığı fişek sayısını söylerken mütevaziliğe kaçıyordur :) ama aynı mesafeye damacana koyarsanız pek de zor olmuyor. 7 şarjör atabilirsiniz gerçekten fişek sağlamsa devam diyor ama sakın ola namluya dokunmayın o esnada, seri atıştan sonra tüfeği alıp havuza daldırsanız rezistans gibi ısıtacak mübarek ama atışa yansıdığına hiç şahit olmadım.

  • Şu an piyasada mukemmeli yakalamış bir 36 kalibre silah yok. Çoğunun kronik sorunları var.Hiç sorun olmasada mevcut fişeklerin barut istikakından kaynaklı kovan kopmaları görülüyor.Bence şimdilik 36 kalibrelerden uzak durun en azından otamatik olanlarından...

  • Yinede illaki alacaksanız ranger xt3 modeli en alınası tüfek gibi duruyor. internette ayrıntılı bir inceleme videosu vardı.Video altındaki yorumlarıda dikkatlice okusanız iyi olur.Çatüs hakkında ki en ayrıntılı incelemeyide Tabanca-tüvek sitesinde bulabilirsiniz....

  • Ak-47ye benziyor çatüs av diye çıkarsın Asker avlar mazallah .Sende büyük ihtimal gövdesinden dolayı çatüse ilgi duymuşsundur değl mi?