HW 77 YE TAKTIĞIM 3.20 LIK YENİ YAY

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • slm lar dün tufeğime yeni diana 3.20 lık yay önünede bı pul koydum 15 metre yağ tenekesine atış yaptım benjamın 14 grn pelet kullandım ama eski yayla 50 metreden deldiğim tenekeyi yenı yaya 15 metreden bazen deldım baze delemedm eskı yayı 2 spir kısaltıp önunede 3 pul koymuştum 3 pulu yay oturunca baya bı kısaldığı için eklemıştım ama sanırım yay alışınca hız artıcak saten 500 atış sonrasında yay 4cm kısalıo sanırım buda yayn kalıtesınden benim hedefim tufeğe sabıt bı hız sağlamak 80m metreden tek taraflıda olsa eynır yağ tenekesını dele bılmek ve şişe patlata bılmek saten bu dedğim olay 1 hafta içinde bellı olur dıana yayı ntakmamın sebebı ıstanbulda baka yay bulamam sanayıde c çelığı bulsam bıraz daha pıstona uyumlu ölçude yay yaptırıcaktım ama malesef olmadı zaten bu yayda bekledığım olmazsa ınternetten sipariş edicem yada tufeği satıcam.ayrıca istanbulda c çeliğinden yay yapan bı sanayı bölgesı bılıosanız haberdar edersenız benı sevınırım.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40

  • silah kurulurken levyeyi eyme ,yamultma gibi yaramazlıklara yeltenmiyorsa bence yayı kesme devam et .yay kısaldıkça ve kurma addedi artıkça yayın gücü kullanılan piller gibi azalmaya başlar .
    yani 1 inci atıştan itibaren yay güç kaybetmeye başlar .sanayide c kalite yay bulabilirsin ama önemli olan ısıl işlem tek bi yay için kimse uğraşmaz o yüzden ithal getirmek daha ucuza geliyor .
    bildiğm kadarı ile c kalite tel anadolu yakasında maktel ve kayatel de var ,avrupa yakasında krom tel ve çelikmetal gibi birçok yerde buluna bilir.saygılarımla

  • ınterneten getırtsem 100 lırayı bulur sanayıde 100 lıraya 10 tane c kalıte tufeğe tam oturan yay yaptıra bılırm ama c kalıte bulamıyorum.

    Evanıx s 10 blızzard - BSA 3,5x10-40