İnceMehmet 6,35 Pellet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Merhabalar,


    Bana gelen peletler parlıyordu güneş altında.Hiçbir işlem yapmadım , yani temiz ve parlaktı.Bunların neden bu şekilde size geldiğini bilmiyorum.


    Sayg.

    AirRanger 80 (90) FAC Special Edition .25 RR Stock ;
    BKL; 6-24x50 Full Size Mill Dot Reticle;
    Webley Patriot 1. (.22);
    Zoraki Ultra HP-01(.22);
    SupremeMax 12 ga 61 cm Cantilever Optima 3-12x44 + 71 cm;
    Üzümlü Çifte 12 ga;
    Çatüs .410 ga 53 cm + 65 cm (7+1 Şarj.)x2;
    BKL Dovetail Riser&BKL ; 4-16x50 Silver;
    Ve BAR II Sırada :)


    www.emarstore.com

  • çok şanslısın benim denediklerim (hem 5.5 hem de 6.35) parlamıyordu yalnızca çapaksız, düzgün ve temiz görünüşleri vardı, isabetleri iyiydi 90 - 100 metreden sonra biraz düşme yapıyorlardı tahribatları fazla idi ama parlamıyorlardı. Sanırım yeni parti parlak çıktı aslında bütün yarma gül sahiplerinin 8 - 10 kutu bulundurmaları gerek.




    Bu arada en çok merak ettiğim konulardan biri de ince mehmet firmasının elinde kendi peletlerini denemek için hangi silahlar var, ilk numuneleri bize denememiz için sunmadan önce nasıl deniyorlar.

  • Pelletleri firmanın denemesinden çok esas kullanıcıların denemeleri ve fikirlerini sunmaları öncelikli...Zira sonuçta 635 silah sahipleri memnun kaldıktan sonra mesele yok...O sebeple testler için bir çok arkadaşa numune pellet gönderdik ... Genel itibariyle hangi pelletin daha memnuniyet verdiği konusunda karar verip ona göre üretim yapılıyor... Özetle 635 hobicilerin genel manada memnuniyetine göre diyelim ... Şu anda bile ; şöyle olsun yada böyle olsa daha iyi olmazmı gibi fikirleri iletiliyor... Maksat herkesin bir emeği olsun bu işte ...

    Airforce SSS LW 5.5 (Modifiye) + Vector 4-14x50 + Hill + Drager 6lt + İnceMehmet Solid (23 + 25 + 30 grain) + Jsb 15,89 Grain (kısa mesafe)

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen army ().

  • ben de merakla bekliyorum siparişimi umarım kısa zamanda atışlara başlarız..

    Weihrauch HW 97 kt Thumbhole * V-Mach
    Hawke Panaroma IR 4*12-50 AO
    Hawke Panaroma EV 4*12-50
    Dan Wesson Revolver 6'' Silwer
    Umarex Tanfoglio Witness 1911 Full Metal
    Sumatra Reservior 6,35 Lever Action. (Ex.)

  • yani firmanın kendi atış alanı yada poligonu, deney silahları vb yok mu ben onu merak ediyorum.

  • Yukarıda yeterli bilgiyi verdim zannediyorum...(Firmada atış testi yapılsada önemli olan PCP sahiplerinin memnuniyeti)

    Airforce SSS LW 5.5 (Modifiye) + Vector 4-14x50 + Hill + Drager 6lt + İnceMehmet Solid (23 + 25 + 30 grain) + Jsb 15,89 Grain (kısa mesafe)

  • Anlıyorum yani kullanıcıların memnun olmadığı bir doğru onlar için doğru sayılmaz. Aslında çok ahlaki ve kullanıcı dostu bir yaklaşım. Türkiyede bir firma için nadir ticaret ahlakı örkelerinden biri.
    Ben, kendi yaptıkları atış deneylerini esas alıyorlar sanıyordum. Ben kendi üertimlerinme kendi denemelerimi esas alıyorum ve bu düşünce şekline şaşırdım doğrusu.


    helal olsun.


    Tamam o zaman 5.5 dolu petlerinde hafif olanlarını isterim (hatsan mod 125 diana mod 460 ve gamo hunter 1250 gibi güçlü yaylılar için) hem silahı zorlamaz hem de isabeti arttırır. Hatta mod 125 için ilaç gibi olur. Nasıl fikir ama 8o

  • İnce mehmet'in 5.5mm bullet'leri var mı gerçekten özellikle Mod 125 ile combine edildiğin'de nasıl bir sonuç verecek merak ediyorum

  • evet var ama ben kendi diana mod 460 yaylı silahımda bir kaç deneme yaptım ama sonradan öğrendim ki bu tür pelletler yaylı silahlar için sakıncalıymış
    artık denmiyorum
    Bence siz de Bu haliyle denemeyin bir zararı olabilir. İçine 2 mm derinliğinde matkap salarsanız belki o zaman silahınızı zorlamaz.

  • İlginç tüfeğin bullet'i ağır olduğu için atarken zorlanıyor sanırım

    • Official Post

    ben denim bulleti yuklemek zor oluyor ''falcone''abinin dedigi gibi yaylida sorun yaratabilir vede cok agir yaylida pellet hafif ve dengeli olmali ama muhakaki ince mehmet yayli icinde bir calisma yapacaktir pcpden fazla kullanicisi var iyi bir pazar payi olur diye dusunuyorum