Daystate Airwolf Aşkı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bugünlerde Airwolf tüfeği ben de hastalık derecesinde bağışıklık yaptı.Alana gider gitmez Gökhan(Pretoran) arkadaşımızın Airwolfuna yapışıyorum.O'da saolsun bugüne kadar beni kırmayarak elinden geldiğince bana atış yaptırmıştır.İşte aşağıdaki videoda da bunu göreceksiniz.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

  • bence gaystatelerin en çekici yanı dijital göstergesi gerisi tefferuat


    Yakından inceleyip, atış yaptığınızı sanmıyorum o vakit. Saygılar g;$i

  • MK4, Panther ve Airwolf silahlardaki bolt kolunu ve tetiği kısaca tarif edesim geldi;
    Tetiğin mouse click'ten farksız oluşu var öncelikle, tabi bu klik'in herşeyinin ayarlanabildiğini düşünün. Bir de dillere destan bolt'u. Erişim kolaylığı ve hafifliği inanılmaz. Kundaklar harika, falan da falan. Her türlü güzel silahlar bence.
    Alper abim karasevdaya tutulmuşsun, gönlüne göre olur inşallah.

  • Alper abi aşka dokunabilmen bile güzel :) şanslısın bence :) biz burda muhammet arkadaşımın bt 65 boltunu kurarken kas yapıyoruz elim acıyo bukadar mı olur :)

    Metehan TURKİSH AİRGUNNER


    Weihcrauch HW 97 K .177 Field Target & Hawke Tmx 10-50x60

    Hatsan At44 .177 Field Target & Vector 8-32x52

    Niksan Escalade TC .22

    Niksan Elf S .22.

    Niksan Tacto S .177

    Niksan Özark TC .22

    Niksan Escalade .25

    Niksan Özark T .25

    Diana Mod 52 .177


    Beretta F92 .177 Full auto

    Gamo Pr776 .177 Revolver

    Süperhawk Revolver Airsoft 6 mm


    ;director; YOUTUBE Kanalım: http://www.youtube.com/c/ShootingAndSports



    Dahiliğin mutlak bir sınırı vardır,aptallığın sınırı yoktur... A.Einstein

  • 100 e yakın pellet attım mk4is ile öle aşık felamda olmadım atışa gittiğim arkadaşda mevcut canım sıkıldımı geçiyorum başına bence en güzel esprisi dijital olması pelleti bittimi ikaz vermesi her türlü ayarının dijital olması vb....
    Bana göre aşık oluncak silah edgun matador R3 dür..her ne kadar ikisinin kulvarı farklı olsada
    [Resim Engellendi: http://i264.photobucket.com/albums/ii185/demp223/Edgunfountain2.jpg]

  • alper abi öyle güzel tarif ediyorsunk çıkırt takırti benimde canım çekti :thumbup:

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • Daystate nin dijital ekranı haricinde teferruat ise Edgun her yönüyle teferruat..Bence?
    Edgun ile atış yaptınızmi? Yoksa sadece görüntüsü mu sizi etkileyen?

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • ne güzel söylemişsiniz sizce öyle bencede böyle herkesin göz ağrısı başka ben sadece kendi görüşümü belirttim hiçbirini benim babam yapmıyor sonuçta gene diyorum bana göre çekici gelmiyor gelmekte zorunda değil, edguna gelince malesef türkiyede kimsenin elinde yok canlı olarakda tutmadım ama daystateti tuttum kullandım sadece bende çok özel bir izlenim bırakmadı bunu belirtmek istedim...Bu hobi tek silahla olmuyor malesef çok mükemmel bir tüfek olsa ingilizlerin hepsinde daystate olurdu başka tüfek kullanmazdı ama herşeyde olduğu gibi seçenek çok istek zevkler çok çok farklı...

  • Arkadaşlar bu aşk benim aşkım olduğundan teferruatlarla uğraşmıyorum.Sekocan arkadaşımız beğenmemiş.Olsun varsın beğenmesin.Onun zevkidir.Zaten Başlıkta ne diyor ''Airwolf Aşkı''.Kimin aşkı benim aşkım.Ben hertarafını seviyorum.Elektronik tablosunu,elektronik tetiğinin hassasiyetini,bolt kolunun yağ gibi akışını,mermi bitince uyarı verişini,yüksek gücünü,düşük gücünü,atış yaparken çıkardığı kendine has sesini,cevizindeki işçiliği,tacticalindeki muhteşem kaplamasını.Bir de bunlara Hawke dürbün eklenince gerçekten atış yapmaya doyamıyorum.Kimin aşkı? Benim aşkım.Saygılar.

  • Allah kavuşmayı nasip etsin. Gönül meselesi.

    A-TAKIMI

  • Daystate airranger ve airwolf arasında ne gibi bi fark var acaba air raanger 250 bar airwolf 230 ayrıca airwolf'un gücü ranger'a göre daha düşük isabet ve uzun mesafeye atış yapma konusunda hangisi daha iyidir sizce, bilgi sahibi arkadaşların yorumlarını rica ediyorum.

  • AirRanger güçlü bir silah, uzak mesafelerde daha başarılı ama tamamen mekanik sistemle çalışıyor buna bağlı olarak isabeti pek iyi sayılmaz. AirWolf elektronik sistemle çalışıyor, buna bağlı olarak tetiği, kurma kolu hassas, dolayısıyla çok daha isabetli.

  • Airwolf güç ayarlı 30-40 fpe. olarak 2 güç seçeneği var , elektronik regülatör denen ama aslında her basınçta farklı vurarak aynı hızı elde eden bir elektronik bobinli çekiç sistemine sahip , mekanik regülatör gibi 200 barı 120 130 vs. bara düşürüp sabit basınçta atış yapmıyorsunuz , yine de değerler birbirine çok yakın olduğundan düşme ve sapma olmuyor , 500 cc lik versiyonu dolum başına 130 atış yapabiliyor , maximum isabet ve atış/hava verimi alıyorsunuz ( 200-250cc atış başına).
    AirRanger ise tamamen güce dayalı 60-85 fpe. atabilen , gıyabında atış başına 1- 1.5 lt. hava harcayan güçlü bir silahtır , 240-200 bar arasında 20-25 atışı çok güzel bir isabetle atabilirsiniz.
    Yanlış yazdıysam üstad arkadaşlar düzeltecektir.
    Selamlar.

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • Bu air wolf aşkı bir kaç yıldır bende de var.Yakın tanıyanlar iyi bilir.. :D

    cukurovateam.png


    Daystate AirWolf .22
    Hawke Sidewinder 30 8-32x56

  • Zaten Airwolfla atış yaptıktan sonra başka tüfeklerin yüzüne bile bakmıyorum.(Kendi tüfeğim dahil.)hazırım.Kızı istemeye gidecez haftasonu.