hpi rc aracın denemesi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.


    reco2 kardeşimizden aldığım ,epeyce uğraşıp ayağa kaldırdığım nitrolu araba

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • güzel oyuncakmış hoşuma gitti :thumbup:

    Hatsan At-44 Long LW TH. 22cal. - Tasko 4-16x50 AOE

  • Dehşet bir alet ,2 hafta önce bir hobby-shop'a gitmiştim bilgi almak için ,nitro yakıtla çalışanların bazıları 160 km/h hız yapabiliyor , sıfırdan 100 km/h hıza 2 saniyede çıkıyorlar , hepsinden ayrı olarak 95 oktan kurşunsuz benzinle çalışanlar da var , fabrikadan plastik aks ile çıkıyor modifiye sektörünü canlandırmak için vs. vs. bir sürü şey söyledi , kanım ısındı valla .
    Bunların yarışları da varmış siz gidiyor musunuz ?

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • seside çok hoşmuş :) youtube da izledim 160 km hıza çıkıyordu görmek zorlaşıyor jet gibi gidiyolar.

  • bu hobinin sonu havalı silahtan daha öte . paranız çoksa öyle girin yoksa unutun derim. modifiyesi yedek parçaları bitmez tükenmez. bu arazi aracı şeklinde .debriyajı , freni var hemde profosyonelce imal edilmiş. defransiyeli deseniz bildiğiniz araba defransiyeli ,gerçek 4 çeker .
    1992 de model uçak kursuna gittiğimizde aynı tip motorlar vardı . şimdikilerde nitro muhabbeti var ama nitro yanıcı değil daha çok oksijen üreten özelliği var. % 80 metil alkol % 20 hint yağı kullanırdık. şimdi yine aynı alkol ,hint yağı yerine sentetik yağ ve nitromen sıvısı . bunuda kuru temizleyicilerde bolca vardır.
    tabiki bunun rodajı var , rot ayarı var , bujisi sıcak soğuk orta şeklinde . oyuncak olarak tanımlamak biraz güç . ufak çocuğunuz varsa ,ona düşünüyorsanız hiç düşünmeyin. kendiniz oynayın büyüyünce verin :) özellikle arabaya binip arabayla yürütmek ayrı zevk . yakıtı bitiverirde aracın altında kalır diye endişe ediyorsunuz. dar alanlarda zevk alamazsınız bu kadar geniş alan olmasına rağmen mekanlar dar geliyor anında bir uçtan bir uca gidiveriyor.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png