Fx Glad. bakım ve değişmesi gereken parçalar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Fx Fan group taki arkadaşlardan yardım bekliyorum. Yardım beklediğim konu 2009 yılında Fx Glad. aldım. Yaklaşık 5 kutu Fx pellet atmışımdır. Tahmini 1,5 yıldan bu yana da Fx Glad. hiç kullanmadım. Geçen gün biraz hava doldurup kullanmak istedim (içinde yaklaşık 130 bar hava ile bırakmıştım ançak kutusunu açtığımda havası boşalmıştı) ancak hava kaçagı olduğu için bunu başaramadım. Uzun süre kullanmayınca bu normal midir?. Aklıma ilk gelen şey oringlerin sertleşmesi sonucu özelliğini yitirmiş olabileceği, bu arada bakım yaptırmak ve değişmesi gerekne parçaları değiştirtmek istiyorum. Daha önce bakım yaptıran arkadaşlardan bilgi almak amacıyla hangi parçalara bakım yapılıyor ve hangi parçalar değişiyor?. Yatagun sitesini bi kaç gündür açamıyorum onun için bakım konusunda kimle nasıl iletişime gececeğimi öğrenemedim. Mustafa serdar beyin tlf vardı ancak telefonu değiştirince hafızayı kopylamayı unuttuğum için bi çok telefon numarasıyla oda silindi. Mustafa Beyle nasıl iletişime gecebilirim şimdiden teşekkürler.

  • Katresu Av ve Spor Malzemeleri San. Tic. A.Ş.
    Adres : Yorgancı Çiftliği Mevkii Bizim Vadi Sitesi No:17 34450 Uskumruköy - Sarıyer / İstanbul – Türkiye
    Telefon : +90 212 201 59 12
    GSM : +90 532 238 38 89
    Fax : +90 212 201 59 12
    Mail : info@yatagun.com.tr

    Telefon veya e-mail yoluyla iletişime geçebilirsiniz.

    A Takımı Üyesi

  • Normaldir. Benimde geçen 2 ay kadar önce aynısı başıma geldi. Mustafa bey'e götürdüm yarım saatte halletti. Contalarının değişmesi gerekiyor.

    FX Gladiator .22 + NikkoStirling 8-32x60


    Bu Vatanın varlığının ve Bölünmez bütünlüğünün bedeli Çanakkale'de Ödenmiştir !


    Arabalar ikiye ayrılır. SCENIC ve Diğerleri :) (SCENIC 2.0 16V BVA - Yollar gidişime, Kızlar duruşuma hasta :) )


    Kula bela gelmez Hak yazmayınca, Hak Bela yazmaz kul azmayınca, Hak intikamını kuldan kul ile alır. Din, İrfan bilmeyen, bunu kul etti sanır.