max 36000 tl ye kadar araç alınacaktır

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • iyi aksamlar arkadaşlar yeni bir araç almak istiyorum 36000 tl bütçem var marka model olarak ford focus,opel astra,toyota corolla yada auris veya golf jetta passat olabilir ilk kriterim aracın sözde değil gerçekten temiz olması 'abi gel çok temiz araba 188747 de yada full orjinal 4 parçada boya var' gibi şeyler istemiyorum böyle bir aracı olan yada tavsiye edebileceği bir arkadaşında olanlar bana pm yoluyla ulaşabilirler şimdiden teşekkür ederim saygılar

    avsan süperpoze

  • Tavsiyeden öte özellikle boyaya takılmanızı önermem, alıyorsunuz boyasız araba bir kaç binlira temiz diye fark veriyorsunuz, ardından bir tane dal..... çıkıp arabayi çiziyor gelde boyatma , sonra boyatıyorsun bir masraf, boyalı diye de bir kaç binlira değerden düşüyor zarar .


    Kalite yönünden toyota ve honda bellidir , avrupa araçlara nazaran daha kaliteliler bence , honda civic veya corolla tavsiyemdir ama insanın aklıda jettaya kaymıyor değil .


    Hactback araç düşünmeyin derim , özellikle belli başlı hobileriniz varsa bagaj şart .


    Aracı alırken çok iyi bir tanıdığınıza ve işinde ıyı bir ustaya ayrıca servise gösterin, zaten bunları araba alacak birisi oldukça araştırmıstır biliyordur, belirtmekte yara var diyerekten yazıyorum.


    Kafanızdaki aracı %50 kullanıcı yorumu %50 beğeniyle alın ki aldıktan sonra soru işaretı kalmaısn kafanızda.


    Corolladan yana kullanırdım ben tercihimi sebebi sağlamlık.

  • tavsiyeniz için teşekkürler tabi bazı kendini bilmezler başkasının malına mülküne zarar vermeyi kar sayıyor benim belirtmek istediğim satıcının dürüst olması yoksa kimsenin malını kötülemenin ve öldürmenin gereği yok öylebirşey varsa satıcı söyler alıcıda baktırır sorun ortadan kalkar

    avsan süperpoze

  • 36bin liram olsa sıfır araç alırım şahsen.

  • Ben sıfır polo tavsiye ederim , 1.2 modeliyle hafif bir araç hem vergiden hem de yakıttan tasarruf edersiniz , 20-25 kuruş yakar diye tahmin ediyorum , 30.000 TL sıfırı , üzerine bir kaç donanım bile alırsınız .

    filinta


    dulce bellum inexpertis

  • hobiyle uğraşıyorsanız


    citroen berlingo gibi bir araç tavsiye ederim. ben geçen yıl sıfır aldım . çok memnumum yakıt ve performans yönünden. ufak araçlarla hobi işleri zor oluyor biraz :)

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • benim size tavsiyem yerinizde olsam o kadar parayla hiç bir zaman ikinci el bir araç düşünmem gider bir tane sıfır focus alırım :thumbup:

    huglu süperpoze 12 calibre


    mke çifte 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    hugsan otomatik 4+1 12 calibre


    ford c max 1.6 182 hp ecoboost

    Mesaj defa düzenlendi, son düzenleyen ramazan ().

  • ikinci el polo dizel servis bakimli boyasiz darbesiz 50 bin km gecmemis araba almanizi tavsiye ediyorum kullanirken en az masraf yapacaginiz, en az yakit tuketimi yapan satarken en az zarar edeceginiz ve bunun yaninda en guvenli alman markalarindan

  • ikinci el polo dizel servis bakimli boyasiz darbesiz 50 bin km gecmemis araba almanizi tavsiye ediyorum kullanirken en az masraf yapacaginiz, en az yakit tuketimi yapan satarken en az zarar edeceginiz ve bunun yaninda en guvenli alman markalarindan biridir. kesinlikle lokal boyali kapi degismeli cizikten etek boyali alip basinizi agritmayin. polo yada golf cok iyi isinizi gorur ama yok ben bu paraya gider jetta benzinli yada passat benzinli alirim derseniz cok pisman olrsunuz hem kullanirken hemde satarken cok zarar edersiniz. buyuk araclarin eskisi daima kucuk araclara gore cok fiyat kaybefiyor bunun yaninda cok cabuk dokuluyor. polo kessinlikle ayni siniftaki corsa fiesta dan cok daha kaliteli ve ikinci el piyasasi cok daha iyidir. ne alirsaniz alin herseyden once saglik olsun allah kaza bela vermesin.

  • Önerim Toyotadan yanadır bakımlarını yetkili servisine ve zamanında yaptırdığınız sürece motora ömür boyu garanti veriyorlar (yeni alan bir abimize söylenen ). doğruluğu nedir tam bilmem ancak söyledikleri bu

    Hatsan At44 - 10 Wx L&W Long - 5.58o ;tacli#