17.03.2013 Pazar Buluşması

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Numarali plakalar da plastik borulara donmez umarim. Alani temiz tutmak sahiplenmek hepimizin gorevi. Ozellikle yaptirilan hedeflere gucu yuksek tufeklerle atis yapilmamalidir ( max aa . 510 bence )

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • Evet aslında bunu söylemek de garip geliyor "alana sahip çıkmak" Arkadaşlar hepimiz maddi manevi emek harcadık, kendi paramıza, kendi alın terimize saygımız kalmamış olamaz herhalde??? Saygılar

  • Geçmiş olsun dileklerinde bulunan ve telefonla ulaşan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.

    A-TAKIMI

  • :) izmire gidecek olursak son antremandi bu Yasin. Haftaya 2 aya yakin baska bir goreve gidecem. Erdem abi levent ve serhat abiden ses yoktu bu hafta. Hayattalar mi aceba ?


    Erdinç 3 ayda bir geliyorsun, birde ses yok diyorsun :) Serhat gelmedi, Levent şehirdışındaydı ben ise sabahtan geliyorum :)

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png

  • Ben ve Serdar atış yaptık, bir ara Erdem Abi geldi. Sağolsun geldiğimizde Osman abi mekan da idi mıntıka yaptık, numaralı metal plakaları sırasıyla 5m den 5 er metre şeklinde 50 metreye kadar zemine sabitledik. Murat abinin getirdiği hedeflikler dizildi daha sonra kar yağışı ile birlikte atış yaptık. Hava soğuk olduğundan ve krono muz olmadığından deneme yapamadık lakin mpr gerçekten çok isabetli. İlerleyen günlerde gerekli denemeleri yapacağız merak etmeyin.


    Bu arada alana koyduğumuz bu sıra numaralı meatal plakalar mesafe tayini için yerleştirildi, üzerlerine atış yapmak için değil lütfen dikkat edelim, özen gösterelim. Aile fertlerimizin kulaklarını çınlatmayalım:)


    Bir önemli nokta, atış alanının kullanımı ile ilgil; Arkadaşlar atış yaparken kullandığınız hedefler, atış kağıtları vs leri lütfen atışlarınızın bitiminde toplayınız ve çöpe atınız, atış yastıkları, masalar ve sandalyeleri toplamadan kilitlemeden alandan ayrılmayınız. İçtiğiniz çayın bardağını giderken kafeterya ya bırakınız. Kimsenin görevi bir diğerinin arkasını toplamak değil lütfen bu konuda hassas olalım, yanlış anlaşılacak bir durum yok bu durumlarda birbirimizi uyarmaktan çekinmeyelim biz bir aileyiz:) Saygılar


    MPRler hayırlı olsun, gerçekten çok keyifli-isabetli ve ekonomik (hava açısından) silahlar.


    Atış alanının kullanımıyla ilgilide güzel yazmışsın, ben bir şeyi tekrar vurgulamak istiyorum. Atış alanında bol bol hedef var , olmasada "sıra numaralı metal plakalar mesafe tayini için yerleştirildi, üzerlerine atış yapmak için değil lütfen dikkat edelim, özen gösterelim. Aile fertlerimizin kulaklarını çınlatmayalım:) "

    .

    AA s400 MPR FT + Falcon 10-50x60 FT MilDot Metric


    AA s510 Carbine .22 + Hawke RedDot


    ankarateam.png