Dürbünü sabitleyemedim

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar Eser es55 marka tüfeğim var 3-9x32 dürbün ve tek parça dürbün ayağı kullanmama rağmen birtürlü istediğim sonuçları çıkartamıyorum.Dürbün ayağının bittiği yerleri kalemle çiziyorum 40-50 atış sonra dürbünün ayağının cok azda olsa kaydıgını fark edebiliyorum ve başta yaptığım stabil atışlar zamanla dağılmaya başlıyor bana ne yapmamı önerirsiniz dampa ayak şartmı bilgilendirirseniz cok teşekkürler.

  • bence sorun ayak iyi oturmamıs tüfek rayının üzerine. yada iyi sıkmıyorsun ayakları. yanı bıldıgım kadarıyla eser cok tepmeyen bır tüfek enazından hatsan 125 kadar yanı ıyı sıkarsanız ayakları sorun olmaz dıye düsünüyorum. olayı görmeden bu yorumu yapabılıyorum. kolay gelsın.

    AİR ARMS S410 XTRA FAC. 22
    OPTİMA 550. 22
    ARMSAN A612. 12
    MKE ÇİFKIRMA -12
    PİPER AYA ÇİFKIRMA 12
    TORUN 4.5
    ;tufey#karadenizteam.png

  • dürbün kızağında saplama vidası için oyuk varsa saplama vidası olan bir dürbün ayağı alıp kullanabilirsiniz..ya da kaymayı önlemek için dürbün stopu kullanabilirsiniz.

  • alyan anahtarının kısa tarafı ile dürbün ayağının vidalarını daha iyi sıkarsınız denemediyseniz deneyin

    Hatsan Striker Edge .22 / Zoraki HP 01 Ultra .177 / SA Jericho 941 / Crosman 1077


    Hatsan AT44 / Webley Raider 10 / Hatsan Mod 85 Sniper / Hatsan Mod 99 / Hatsan Mod 25 Supertact / Stoeger x20 / Remington AirMaster 77 / Gamo P900 / Gamo PT80 / SMK P17 / Walther ppk

  • ayaktadi vidaları sonuna kadar sıktım daha cıkarsam vidalar kıralabılir malesef tüfeğimde dürbün stopu yada delik olmadığı için, dürbün rayıda cok düzgün deil bu yizden mili metrelik oynamada bile malesef hedef şaşıyor.Acaba aynı sorunu hatsan mod99dada yaşarmıyım dürbün stopu var en azından.