a.a s510 nun namlu kapagana sürten pelet

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • yeni aldığım s510 nun namlu kapağana aynı yerden çizgi halinde pelet sürtüyor bu isabeti etkilermi?s510 olan diğer arkadaşlarında aynı şekilde namlu kapağana pelet sürtüyormu??kullandığım peletler a.a diablo hunter gamo hunter ve croman

    Hw 97k

  • Sanırım namlu ceketinin ucunda ki kapaktan bahsediyorsunuz.Kapağı söktüğünüzde iç kısımda ki parçalarda oynama varsa pellet çıkışta değebilir.Resim yükleyebilirseniz problem daha iyi anlaşılır, özellikle AA kullanıcıları yardımcı olacaklardır.

  • Hocam ilk defa böyle birsey duyuyorum :( Bu söylediğiniz belki kullandıgınız pellettin kalitesinden kaynaklı olabilir.Jsb yada AA pellet ile deneyerek paylaşırsanız yardımcı olmaya çalışalım :rolleyes: İsabet konusunu ise 25-30m de hedef kağıdına atarak gözlemleyebilirsin :thumbup:

  • S510 da hatırladığım kadarıyla namlu ucu kapak deliği 7 mm civarı olduğu için sürtme mümkün değil anlayamadım.

  • Namlu tutucu ,namlu ceketini 3-4 mm
    sağ veya sola sabitleyebilir.bu
    durumda namlu sabit kaldığından
    cekete tam merkez olmadığından
    çarpıyor. Mantık şu; namlu deliği ile
    ceket deliği merkez olacak bunuda namlu tutucuyu küçük sağa sola
    çekmekle olur. Bırde kafana takmana
    gerek yok basit birşey

  • bir tek benim aa 510 damı oldu bu sorun?? merak ettim doğrusu., başına bu tür problem gelen varsa ve yazarsa nasıl giderdiğini sevinirim

    Hw 97k

  • Çizgi şeklinde pellet iz yapıyorsa; namlu tutucuyu biraz oynatmalısınız. aa larda namlu tutucunun merkezleme noktası namluyla aynı olmadığında oluyor. benimde başıma geldi.

    +1 arkadaşın dediğini aynen uygula sorun düzelecektir