DOLANDIRILMA çok acil yardım.öneri?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşım biraz geç işlese de bu ülkede kanun var merak etme. Sorun çözülmezse paranı faiziyle geri alırsın merak etme.

  • Tüm kargo firmalarında kamera ile 24 saat kayıt var. Tarihi ni ve saatini belirtip kargo firmasından görüntülerin korunmasını talep edin.

  • Bu forumda defalarca sorunsuz alışveriş yapmışım hepsi öyle olacak zannederek sahibinden bir ürün aldım kargo ödemeli adam bana resimde yeni temiz bir ürün gösderdi güvenip gönder dedim ama bana hurda olanı göndermiş demek istediğim burdaki güven ortamı başka yerde yok dikkat etmek lazım beni altadan şahıs alışveriş yapacaklar dikat etsin diye link ekliyorum .


    http://www.sahibinden.com/ilan…ir-295-tl-106122376/detay


    Siz de bu satıcıyı sahibinden com a şikayet edin. Ben 2 profil kapattrıdım. Şikayetleri dikkate alıyorlar.

  • kapıda ödeme seçeneği bu durumlar için en ideali galiba. Geçmiş olsun.

    Size kesinlikle katılmıyorum.Kapıdan ödemede ürünü teslim edip parayı almadan koliye açtırmıyorlar.En güvenlisi online satış siteleri vasıtasıyla yapılan satışlardır.


    Sizede geçmiş olsun arkadaşım.Şu an için yapabileceğiniz tek şey sizin adınıza gönderilen kargonun geri çekilmesiyle ilgili kargo şubesinden kargonun gönderici tarafından geri çekildiğine dair yazılı bir tutanak alıp ödeme dekontu,mesajlarınız ve sitenin alışveriş dökümü ile birlikte şahıs hakkında C.Savcılığına dolandırıcılık suçundan suç duyurusunda bulunmak.

    Baikal IJ 53 4.5 cal Havalı Tabanca
    Gamo Whisper-Bull 5.5 Havalı Tüfek

  • Arkadaşım biraz geç işlese de bu ülkede kanun var merak etme. Sorun çözülmezse paranı faiziyle geri alırsın merak etme.

    arkadaşım ne yazık ki söylediğin gibi olmaz bu.sen gönüllü gönderiyorsun.adam yakalansa şunu iddia edebiir "borcu vardı bana".ortada bir senet yoksa işin çok zor.kurtulmana sevindim.

    HATSAN MOD 125 SNİPER


    GAMO PT-85

  • o insan o paranın hayrınımı görecek şimdi böyle insanlara lanet olsun

    hatsan mod 33 4,5mm 177cal


    hatsan mod 70 4,5mm 177cal


    hatsan mod1055.5mm 22cal winchester3-9*32


    gamocfx5.5mm 22 cal square3-9 40


    at44wx 10 lw 5.5 22 cal optima 3.12,44 AOE ;tacli#
    armsan phenoma carbo 12 cal otomatik av tüfeği tacli.png

  • Allah tan bu tür adamlar yok burada. forumu kirletirler.
    hiç parasız vadeli alışveriş yaptığımız arkadaşlar bile çıktı hiç sorun yaşanmadı .burası bir ailedir. aslında üyelikler bile bazı forumlardaki gibi kefilli üyelik olmalı. yani ben bu adamı tanıyorum sağlamdır şeklinde onay verildiğinde üye olabiliyor.

    FX Gladiator
    FX GLAD.........
    egeteam.png

  • Kamera kaydı falan boşuna uğraşmayın boş işlerle ...


    Benide birisi dolandırmıştı internette yapılan satışta... Başına açılan işlerden sonra zannediyorum birini dolandırırmaya kalkarsa birkez daha düşünür bundan sonra...

    Airforce SSS LW 5.5 (Modifiye) + Vector 4-14x50 + Hill + Drager 6lt + İnceMehmet Solid (23 + 25 + 30 grain) + Jsb 15,89 Grain (kısa mesafe)

  • Ben de bu forumda dolandırıldım Parayı göndermişseniz iş bitmiştir. Bırakın dolandırıcılığı, bir sayı farkı ile yanlış hesaba para göndermişseniz bile karşı taraf 1 dakika sonra da olsa, bu parayı bilerek isteyerek geri iade etmemek hakkına sahiptir.

  • bende eskiden bir forum üzerinden dolandırılmıştım size tavsiyem güvenmediğniz kişiye spazar üzerinden alışveriş yapın işine gelirse zaten yapar işine gelmezse gider....

  • Geçmiş olsun inşallah paranız geri döner ve satıcı cezalandırılır.


    Size kesinlikle katılmıyorum.Kapıdan ödemede ürünü teslim edip parayı almadan koliye açtırmıyorlar.


    PTT kargo böyle bir uygulama yapıyor,bende bunu yaşadım. Ancak diğer kargo şirketleri içinde durum aynımıdır.

  • Size bir ipucu vereyim , koli geldiğinde kargo yada ptt görevlileri yanında açın ve herhangi bir aldatma var ise tutanak tutturup imzalatın...

    Airforce SSS LW 5.5 (Modifiye) + Vector 4-14x50 + Hill + Drager 6lt + İnceMehmet Solid (23 + 25 + 30 grain) + Jsb 15,89 Grain (kısa mesafe)