BT 65 için en iyi pellet hangisi

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar elimde LW namlu 5,5 mm BT 65 var. Daha önce grupman denemesi yapmış büyük bir fiyaskoyla karşılaşmıştım. Sonra tüfeğin düşük barlarda randıman vermediğini tecrübe ettim. Risk alıp 230 bar bastım, 320 m de 19 litrelik su damacasına 5 te 5 isabet kaydettim. Ancak bunu sadece ince memet 30 grain ile yapıyor. Gamo falan hikaye Hornet -1 ise fiyatı 30 lirada tutmakta ısrarcı. Maliyeti (daha önce arge amaçlı harcanan paralar hariç) 5-6 lirayı geçmeyen pelletler için 30 tl fiyat istiyorlar ve işin doğrusu pek kimse de satın almıyor. halbuki fiyatı 12-15 tl aralığına çekseler şu anda sattıklarının on katı fazla satış yaparak aynı parayı kazanacaklar. hem de hobi severler bu nimetten istifade etmiş olacak.
    Benim asıl sıkıntım şu: İnce memet, benim namluya girmekte zorluk çıkarıyor, kurma kolu zoruyla sokunca da ortalama 5-6 şarjörde bir namlu oringini parçalayıp namludan atıyor. o oringi yerine tekrar takmaksa ciddi anlamda sıkıntı.
    Arkadaşlar BT 65 in sevdiği namluya rahat oturan, oringe zarar vermeyen, isabeti yüksek tecrübe ettiğiniz bir pellet varmı, varsa lütfen adını ve satıldığı adresi yazar mısnız, şimdiden tşkler.
    Not: Sizlerden ricam Hornet-1 ile ilgili beklentinizi sizler de satıcısına ve yapan ustamıza iletin. Sürümden kazanacaklarına eminim, ama fiyatın düşmesi şart.

    BT 65 LW - Barska 10-40 X 50 AO Varmint Mil-Dot
    Lazer 12 Gauge içten şoklu
    Kral 12 Gauge Slug namlu
    YERLİYE DEVAM g;$i
    Listeye yeni bir Torun 12 Gauge eklendi

  • Risk alıp 230 bar bastım

    bt65 hangi peleti seviyor bilmiyorum fakat. bt65 at44 ve diğer çoğu pcp tüfeğin max basıncı 200 bar olarak gösterilmiştir ve bu basınçtan yukarısı çok tehlikeli sonuçlara yol açabilir. :rolleyes:

    Hatsan At-44 Long LW TH. 22cal. - Tasko 4-16x50 AOE

  • incemehmet 23 grain solid namluya diğer solidlere göre daha bol giriyor ... O işini görür zannediyorum...

    Airforce SSS LW 5.5 (Modifiye) + Vector 4-14x50 + Hill + Drager 6lt + İnceMehmet Solid (23 + 25 + 30 grain) + Jsb 15,89 Grain (kısa mesafe)

  • Arkadaşlardan biri 320 m de BT yi merak etmiş dersim bitti. birazdan o arkadaşın merakını gidermek için atışa gideceğim ancak elimde rangefinder yok cep tlf.deki sport tarcker programıyla ölçüm yapmak durumundayım. yalnız ben bt kullanan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.

    BT 65 LW - Barska 10-40 X 50 AO Varmint Mil-Dot
    Lazer 12 Gauge içten şoklu
    Kral 12 Gauge Slug namlu
    YERLİYE DEVAM g;$i
    Listeye yeni bir Torun 12 Gauge eklendi

  • Gereksiz polemik lere düşmek istemem ama inan bende çok merak ettim.320 mt.şapka çıkarmak lağzım. ;grin;

  • genel olarak lw namlunun sevdiği pelletler belli zaten ben aa 18 grain kullanıyorum çok iyi sonuc veriyor 50 m.de 1 cm grup yapabiliyor 130 bar civarı. ama sen o tüfeğe regülatör tak öle kullan ve gör.

    HATSAN BT65
    GAMO 6.24.50
    HİLL POMPA :thumbup:

  • Arkadaşın biri BT nin mesafesine itiraz ettiği için gidip kameraya çekmek istedim. Ancak gittiğimde arazi sahibi daha önce açık olan kapıyı kapatmış, arkasına da toprak doldurtmuştu. Biz de gitmişken atışlarımızı mesafenin el verdiği kadarıyla yaptık. Fikir vermesi açısından videoları ekledim. http://youtu.be/4_JGpGV6adQ
    videonun devamı ise şurada http://youtu.be/g1NB95OXm5M. Ayrıca şunu söylemek istiyorum. Bu bir yarış değil. Kimseye ödül falan da verilmiyor. İnsanlara neden potansiyel yalancı gözüyle bakıldığını anlamadım. Bizler gidip atış yapıyor, iyi bir şeyler ortaya koyabildiğimizde sevincimizi bu site aracılığıyla bizim gibi bu işi seven insanlarla paylaşıyoruz. Daha önce aynı tüfekle elli metrede yaptığım fiyasko atışları da paylaşmıştım. Tüfeğin bütün oringlerini değiştirip, içine, hava tüpünün gerisindeki hazineye sıkışan üç peleti çıkarınca ve daha önce kullandığım uyduruk moderatörün yerine daha kaliteli bir moderatör alınca tüfek rayına oturdu. Atışlar çok stabil ve zevk verici hale geldi. Ben sadece tüfeğimin namlusuna zarar vermeyecek, sürekli namlu oringini parçalamayacak bir pelet bulmak, BT kullanan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica etmek maksadıyla bu başlığı açtım. Kimseden bir beklentim yok. Kalın sağlıcakla.

    BT 65 LW - Barska 10-40 X 50 AO Varmint Mil-Dot
    Lazer 12 Gauge içten şoklu
    Kral 12 Gauge Slug namlu
    YERLİYE DEVAM g;$i
    Listeye yeni bir Torun 12 Gauge eklendi

  • Benim kötü bir niyetim size karşı neden olsunki ,kalbinizi kırmış veya sizi üzmüşsem şahsınızdan özür dilerim.320 metre yi 5 5 vurmak büyük meziyet ve bunu deneyerek en kısa zamanda bende bir video paylaşıcam saygılar sunuyorum hayırlı atışlar dilerim.