Yaptım oldu

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Serum lastiğini Ankara'da tıbbi ürünler satan medikalciden aldım. Birkaç çeşidi var incesi, kalını. Metresi 3 tl .

  • zıpkının kafa kısmını ayrı satıyorlar+lastik takma yerleri hazır ustunde ayrıyeten ahşap olan zıpkınların krom tetik tertibatınıda uygun fiyatlara satan yerler var diye biliyorum araştırmanızı tavsiye ederim,ortaya muhteşem bir silah çıkara bilirsiniz bence, gezi biraz yuksek tutmanız gerekebilir ama ,selamlar saygılar...

    burada yabancılar yok aramızda ,sadece arkadaşlar var.... daha tanışmamış g;$i


    diana mod54 -leapers 3-12x44compact.px.ao
    diana 460magnum -leapers 4-16x44/utg
    diana mod35-4x32 walther

  • Harika acaba planları varmı ?



    Yönetici Not'u : AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.

  • Emeğinize sağlık gerçekten çok başarılı bir iş çıkarmışsınız, haftalardır aynı konuda uğraşıp duruyorum, ancak gövdeyi bitirebildim. Sürtünmeyi azaltmak - kirişin / gövdenin zarar görmesini engellemek için plastik çıta da kullanabilirsiniz, ayrıca ben daha farklı pistol arbaletlerdeki tetik sistemini uyguladım, sizin yaptığınız sistem çok profesyonel, hakkı verilmediği taktirde ciddi sıkıntı çıkarabilir, benim gözüm kesmedi. Bu ya da benzer aletler yapmaktan hoşlananlar için Bauhaus' ta satılan kayın çıtaları tavsiye ederim, yap boz mantığıyla bir araya getire getire birşeyler çıkıyor ortaya, bu şekilde mdf kullanmak çok daha iyi lakin hem büyük beceri hem iyi donanım ister.