Audrius Regülatör Montajı

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Nihayet regülatörüm geldi. Yalnız 1mm altında matkap ucu bulamadım. Açıklama kağıdında 0.3-1mm delik açın diyor. Bu kadar ince uç kullanan bir meslek grubu var mı? Bulamazsam 1 mm delik açsam problem olur mu?

    Remington AM77RM
    Crosman 1077
    Stoeger X10 + Hawke Sports HD 3-9x40 AO
    Hatsan AT44 WX-10 LW + BSA 8-32x44
    Hatsan Mod 70 + Optima 4x20 :)

  • 1 mm ve altı matkap ucunu elektronikçiler plaket delmede kullanıyorlar, muhtemelen elektronik malzeme satan yerlerde bulabilirsiniz.

  • Teşekkürler. Soralım bakalım ama matkap ucu sorduğum yerler çok kolay kırıldığını söyledi. Elimizde kalmasa bari tüp.

    Remington AM77RM
    Crosman 1077
    Stoeger X10 + Hawke Sports HD 3-9x40 AO
    Hatsan AT44 WX-10 LW + BSA 8-32x44
    Hatsan Mod 70 + Optima 4x20 :)

  • Daha yeni Audrius regülatörün montajını gerçekleştirdik.1 mm. çelik ucu ''bosch'' marka ''Bauhaus'' tan aldım.Paketin içinde iki adet bulunmaktadır.Delme işleminde kesinlikle dramel kullanınız.MAtkaba takıp delmeye çalışmayınız.En yüksek güçte çalıştırın drameli.Ayrıntılı montaj için Levent kardeşimizin videosunu izlemenizi tavsiye ederim.Kendisine burdan teşekkür ederim.Onun videosu bizim rehberimiz oldu.


    Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.



    http://www.youtube.com/watch?v=1vA0Fl1ndkQ

  • İki defa seyrettim o videoyu bugün. Çok basitmiş gibi gözüküyor ama kesinlikle değil.

    Remington AM77RM
    Crosman 1077
    Stoeger X10 + Hawke Sports HD 3-9x40 AO
    Hatsan AT44 WX-10 LW + BSA 8-32x44
    Hatsan Mod 70 + Optima 4x20 :)

  • Matkap çapı küçüldükçe devir yükseltilmeli. büyüdükçe azaltılmalı.

  • Faydalı olduysa ne mutlu bana Alper abi.
    Korkutmayın kendinizi çok basit bir işlem aslında, yaklaşık 10 tane aıdrius taktım, doğru ölçüm ve sağlam tutulan delme aleti bu kadar basit, deldikten sonra çapakları temizleyin oringleri yağlayın. Bu arada tezgah veya sutun matkap benzeri bir alet dışında el yordamıyla delecekseniz zımbayla yer açmayı unutmayın yoksa kayıyor matkap ucu. Kolay gelsin.

    A-TAKIMI

  • delcegınız yeri tam olarak bılmıyorum ama eger pcp nin tüpüne o çapta delıkten bahsedıyoranız.bir tane kılavuz arkası veya enjektör pimi sizin işinizi çok rahat görür.bunları elmas taşında güzelce bileyerek sivriltirsiniz.yani bizim burda nokta derler. nokta yaparsınız tüpün altını besleyip delecegınız yere çekiç yardımı ile noktalarsınız. bu noktalama işlemi hep delecegınız deligin saga sola kacmasını engeller matkabı kırmaktan kurtarır hemde tupun delecegınız mesafeyı baya azaltır. tabı bu benım fıkrım. Kolay gelsin.

    Gönül İSTANBUL gibidir, fethi zor FATİH i tektir!

  • Merhaba neden bu regülatöru tercih ettiniz fiyat, performans vs ekstra bir avantaji mi var. Benim bildiğim kadarıyla altoros regulatorde bu şekilde delik delme islemi yok yani montaji daha basit ayrica geriye döneceğim deseniz sadece cikarmaniz yeterli geri dönüşu de kolay.


    Benim regülatör konusunda fazla bilgim merak ediyorum bilgi edinmeye çalışıyorum yanlış almayin.


    Birde bu altoros regulatorde havanin tahliyesi delik olmamasından dolayı atmosfere olmuyor ve hava sarfiyatida delik acilan atmosferik regulatorlere gore daha az sanirim.


    Bu regulatorun maliyeti kargo dahil 84 € idi siz kaca temin ettiniz?

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • 1 mm matkap ucunu zorla buldum. Sanayide arkadaşım var. Tornacılar tüpün malzemesinden emin olamadıklarından bir de 1 mm ucun çok ince kolay kırılabilir olmasından dolayı delmeye yanaşmadılar. Baktım olmuyo kendimiz deldik. Montajını yaptım ama scubada 130 bar hava olduğundan deneme şansım olmadı. Kaç şarjör atar yarından önce bilemiycem. Satan adama 90 bara ayarlamasını söylemiştim. Çünkü mevcut ayarla 130-90 bar arası stabile yakın 2 şarjör atıyordu.


    Karamurat arkadaşımın sorularını da cevaplayayım:


    Neden bu regülatörü tercih ettim. Bir kere yurt dışından alacaktım o kesindi. 59 €'luk altaros ile 69 €'luk audrius arasında seçim yapacaktım. Bu fiyatlar kargo dahil fiyatlar. Altaros daha yeni bir regülatör. Araştırdığınız zaman çok fazla yorum ve tecrübe bulamıyorsunuz yurt içi ve yurt dışı forumlarda. Ama audrius hakkında olumsuz bir yorum okumadım. Delik konusu problem değil. Bir kere regülatör kullandıktan sonra daha eskiye dönmeye gerek duyacağımı zannetmiyorum. Altarosda hava sarfiyatının az olup olmayacağı hakkında bir fikrim yok açıkcası ama mantık olarak olmaması lazım. Audrius kayıtlı posta ile güzelce paketlenmiş bir şekilde gönderdi. Siparişi verdikten 13 gün sonra bana ulaştı.

    Remington AM77RM
    Crosman 1077
    Stoeger X10 + Hawke Sports HD 3-9x40 AO
    Hatsan AT44 WX-10 LW + BSA 8-32x44
    Hatsan Mod 70 + Optima 4x20 :)