Yabancı forumda at44 iç ve dış aksam incelemesi.

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • http://www.ftcentral.com/viewtopic.php?f=29&t=485


    Eleman tüfeğin işçiliğinin ne kadar kötü olduğunu tek tek göstermiş :) Çapakları ve hızlı paslanacak malzemelerden imal edildiğini hepimiz biliyoruz gerçi ayrı konu :)


    Tetik için enkaz demiş fakat böyle Allah a emanet bir tetiğin hiç takılmadan çalışmasına şaşırmış :) Cidden tetiğin çok basit bir yapısı var ama hiç şikayet ettirmedi bizlere bu konuda.


    Bu şekilde konuşması gayet normal, bir airarms hw100 ü söktüğünüzde kalite farkı bariz olarak meydana çıkıyor. Pellet iticiye yuva açıp oringi kendimi ekledi acaba merak ettim. Bizim at44 lerde pellet iticide oring mevcut değil.


  • İşte, Hatsan almak istememek nedenimin yanıtı...Mesela 700tl civarı satılan AT44 s10, 500tl den fazla etmez, Bence...

  • Demekki yurtdışına sadece iyi tüfekler gitmiyormuş. 8o Armietiro dergisinin Torpedo incelemesinde Hatsan ne demiş "Hatsan açıkça bir şeyi ortaya koyuyor ve benim sunacağım silahlar ultra-rafine tüfekler değil, oldukça sağlam, güçlü ve ekonomik tüfeklerdir diyor." http://www.armietiro.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=48

  • hatalı yerlerini bilemicem ama kullanılmış bir tüfekte bu tür aşınmalar normal değilmidir. Onun dışında deliği yanlış yere delip tekrar başka yere delmeleri bunlar elemanların hatası bence ve her üründe olduğunu sanmıyorum... Ama tabikide ucuz ürün etin suyu kara olur 8o :thumbup:

    ZORAKİ ultra hp-01 (5.5 mm)
    HATSAN- at44 wx-10 long LW + UTG Leapers 6-24X50+ EVRENSEL bipod + medaratör + 6lt 300bar scuba
    HATSAN-mod 125 sniper + optima 3-9x44E + sports match dm60 dampa
    HATSAN-mod70 + optima 3-9x32
    HUSAN - Yarıotomatik Şarjörlü av Tüfeği ( 12 cal )
    SAFİR T14 Yarıotomatik Şarjörlü Av Tüfeği ( 36 cal ) + 1x30 Reddot

  • Hep söylediğim gibi, Hatsanın kronik sıkıntısı "standart" olmaması. Şanslı isen iyisine denk gelirsin, değilsen hobiden soğursun. Bir firmanın garanti anlayışı bozuldumu gönder yenisini verelim ise ve bu durum her 2 üründe bir oluyorsa söyleyecek birşey yok demektir. Bilenler bilir, raider da fx t12 de son derece basit ve sade bir mekaniğe sahip ürünler onlar neden bu denli tutatsız değil? Yerli olsun çamurdan olsun koruyalım bana ters maalesef. Hatsanın fabrikası ve ekipmanı emin olun birçok pcp üreticisinde yok. Valla çıkarsın şapkasını önüne koysun kafa patlatsın bize değil tüm dünyaya örnek olacak üretimi yapsın bizde göğüs kabartalım. Saygılar

  • 2009 un başıydı sanırım, ilk çıkan 25 tane lw at44 ten bir tanede ben almıştım .Tüfeği birçokkez sökmüştüm ben böyle sorunlar görmemiştim ,sanırım ilk çıktığı için özen gösterilmişti ilk tüfeklere..Genelde firmalar tecrübe kazandıkça daha iyi ürün yaparlar hatsanda bu durum tersine işliyor anlaşılan.

  • Hep soylerim hatsan sagolsun cok guzel fiyat/ performans urunleri yapiyor. At 44 bugun ulkemizde havali silah sektorunun gelismesini saglayan bir basyapittir. Bir cok kisiyi hobiyle tanistiran, bircok kisinin ekmek yemesini saglayan yurdumun mauseridir. Servis konusunda zaten hatsanin eline dunyada hicbir firma su dokemez. Bugun gidip 10 bin tl ye bile en iyi firmanin en iyi havali tufegini bile alsaniz hatsanin servisini ve servis zihniyetini kesinlikle bulamazsiniz. Adamlar faturasi bile olmayan bilmem kac yillik tufegin yamulmus namlusunu degistiriyor, kundagini tamir ediyorlar, komple ic aksamini yeniliyorlar, ve bunlari cok kisa bir surede yapip ustune birde size kargo parasi bile odetmiyorlar 8o . babaniz olsa size bunu yapmaz. Bugun dunyanin en buyuk firmasi ayrica en iyi musteri hizmetlerine sahip denen apple bile uyduruktan iphone lari size 2500 tl den kakalamasina ragmen servisine faturasi olmayan yada elimden dustu kirildi denen bir cihazini goturun bakalim suratiniza bakiyorlarmi?


    Son olarak Benim sahsi fikrim hatsani severim, at44 u severim, longda dahil olmak uzere 6 tane modelini kullandim.
    Ama hatsan urunlerini atesli tufekleride dahil olmak uzere kullanmam. Bana cok hitap etmiyor

  • https://www.youtube.com/watch?v=QouRHwnD-i4 galatian parça incelemende bu tür bişeye raslamadım bence galaitan hatsan tüfeği değilmiş sanki ithal bir pcpmiş gibi geliyor yani üstüne ithal bir yazı yazılsa en az 2500-3000 arası fiyat çeker bayilerimiz.Mekanizma çok basit namlu çok iyi isabeti beni cok memnun ediyor tek eksiği biraz tip birazda ağırlık sorunu var(Kendi çapımda bişeyler yaptım tüfek 900 gram hafifledi eksikleri var.Ama ne yapsam tipi hoşuma gitmiyor:D)


    Bu arada hatsandan yeni modeller gelebilir kuşlar söyledi rus vari olabilir bişeyler:D

    Escape .25 + Hawke sidewinder 30 ( 20x mildot)


    Husan + Vector optics Reaper 4-14x50


    Talon P .22 + Vector optics condor 2x42 reddot

  • O değilde nasıl bir inceleme yapmış eleman tamamen gömmüş At 44 'ü.Bu incelemeyi gören yüzüne bakmaz At 44 ün ;#^+.

    Diana Mod 52 - Yatagun Dampa - Diana 4-16 AO

  • Ney neey hatsan bullpup tüfek mi yapacakmış yok artık :D Şaka bir yana doğru mu rivayetmi bilmem ama elinde zaten cok yakın zamanda ard arda çıkardığı modeller var sürekli yeni model yaratmaktansa mevcut modellere iyileştirmeler kalitedeki artışlar herkesin yararına olur müşteriyi daha çok memnun eder diye düşünüyorum. Mesela Airforce her sene bişeyler ekleyip iyileştirmeler yapıp sürüyorlar piyasaya bu önemli hatsan elindeki imkanları bu yönde kullanırsa güzel şeyler olacak görüşündeyim. Saygılar :)

    Crosman 2100 .177


    Crosman 1077 .177


    Webley&Scott Special Edition .22


    Torun m210 .22

  • Hatsan bence zoru başarıyor o imkanlarla standardı yakalayamamak,dünya çapında kaliteli pcp ler üretememek mümkün değil ama adamlar vaziyeti zorlayıp bunu başarabiliyorlar...Helal olsun ne diyelim...

    Fx T12 Typhoon 5.5 /Leapers 6-24x50 Mil-Dot AO - Norica twin 5.5-4.5 Scuba (Drager 300 Bar)
    Armsan A612S Slug 61 cm.


    Kemal Yılmam

  • Yalnız incelemedeki tüfek sorunlu bir tüfek olduğundan o arkadaşa gönderilmiş. Benim tüfeğimde bu tür hatalar mevcut değil ama iç aksam gerçekten kalitesiz malzemeden imal ediliyor.


    Mesela ben at1 in tetik mekanizmasını sökmüştüm ve uzun parça olduğu gibi pas içerisindeydi ki yeni üretilmiş bir tüfek bu. Çoğu arkadaşımız tüfeklerini sökmüyor ve 2 sene hiç açılmayan tüfek aksamı pas içerisinde kalır.


    Ben yinede memnunum fakar benim eleştirim farklı boyutlarda. Tüfekte bir sürü mantık hatası var ve toplasanız 50 lira maliyetle hepsini düzeltirler ama buna gerek duymuyorlar. En basit örnek çekici durdurmak için neden delik açıp vida eklemişler. Hem ses yapıyor hem hava sarfiyatı oluyor. Basit bir contayla bunun önüne geçilebiliyor üstelik delik açmakla uğraşmalarına gerek kalmıyor. İthal tüfeklerin çekiçleri valfe direk vurmuyor bir ara parça valfe vuruyor.


    Birde pellet yükleme parçasına o eleman neden oring eklemiş onu anlayamadım. Çünkü hatsanlarda oring namlu içerisinde ve oradan geriye hava gelmiyor. Acaba diyorum incelenen tüfeğin namlu girişindeki oringi kopmuştu da eleman oring yenilemek yerine pellet yükleyiciye mi oring eklemeyi tercih etti ?


    Yahut hatsan pellet yükleyiciye oring takmaya mı başladı?