tüp dolum ve kurma problemı bt65

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • arkadaslar merhaba ,bos olan tupu doldurdum ,fakat tupu yerıne taktığımda yanı tufeğe taktım ancak kurma kolunu cekıyorum tetık dusurcem ama bos duduyor tetık patlama yok nedır bu ısın sırrı ,bırde pompayla dolum yaparken tup sökulu vazıyette pompanın havasını acıyorum tuptekı havada bosalıyor ? lutfen yardım edın

  • Tetiğin boş düşme olayı bizde de olmuştu, ara sıra olan bir olay aslında. Birkaç kez kurup tetiği düşürün, Bazen tutukluk yapabiliyor. Ancak tüpün dolum sırasında hava boşaltması olağan bir şey değil. Pompa dolum ucunun oringleri hasar görmüş olabilir, muhtemelen hortumdaki hava kendiliğinden boşalıyordur. Tüpün manometresinden mi bakıyorsunuz basınca, yoksa pompanın manometresinden mi?

  • abi olayın aslı su ; ben tuptekı havayı sonuna dek bosalttım hesapta tupun ıcını temızleyecektım ama tupu sokemedım ve tufeğimden uzak kaldım foruma gırdım arkadsımız ısıtınca ve tupu sokunce hava basılıyo demıs tupu soktum ısıttım bıraz ,sonra hava basdım ancak tup tufekten sokuluyken tahlıye vanasını acınca tupdekı havada bosaldı ,bu garıbıme gıttı ,,,,neyse 4 adet orıng gıttıkten sonra :) bunu cözduk ama tupu tufeğe taktım kurdum tetık dusurdum tık yok acaba bılmedığım bıseymı var neyı yanlıs yapıyorum ?

  • yanı kurma ıslemını yapıyorum ama tetık bos tetıkmı arıza yaptı yoksa mekanık bılmedığım bıseymı var ?

  • Tetik kurulmadan önceki gibi rahatça mı düşüyor, yoksa kuruluyor ancak hava tahliyesini mi açmıyor? Çekici engelleyen yerinden çıkmış ve sıkışmış bir parça da olabilir. Sonuna kadar kurma kolunu çekip birkaç kez deneyin. Yine olmuyorsa, muhtemelen aşınmış parça da olabilir. Sorun devam ediyorsa servise gönderin derim.

  • abı hava tahlıyesını acmıyor yanı ,yanı patlama yok tetık kurulmamıs gıbı

  • abi buldum yaaa :)) kususra bakmayın ...tetık ıstınad vıdalarını oynatmıstım alyanla ondanmıs söktum duzelttım sonra ....problem yok cok tesekkur ederım