Evanix distribütörlüğü şuanda kimde?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Bende de Evanix S10 var; bilmiyorum bozulursa ne olacak...
    Şarjör ve dolum ucu alcam asıl satan yer var mı bilen var mıdır?

    Blaser R93 Professional .30-06 Springfield
    Browning New A5 12Ga 71cm
    Stoeger MD2000 12Ga 66/Slug Combo
    Wizard Arms Supervision-S 12Ga 66/Slug Combo
    Akus superpoze (coming soon)
    AT44 Long W-10 LW .22




    Başarılarda gururu yenmek, felaketlerde ümitsizliğe direnmek lazımdır...
    Mustafa Kemal ATATÜRK

  • Bu başlık çok faydalı oldu, birara bende tüm yabancı silahlar için bu soruyu sormuş ve servis, yedek parçayı merak etmiştim.Weihrauch, crosman ve dianada sıkıntı yok denmişti.Cometada son durum nedir bilmiyorum bir arkadaşımız tüfengi yakarım diye İspanya'ya mail atmıştı.

    "Kendini bil"


    Hatsan mod. 45 (1993 model)
    Hatsan mod 87 QE
    Hatsan Escort MPA- TS


    Kral Puncher Maxi
    Kral NP01

    Kral Puncher Nemesis


    Huğlu Effecto PX5 Pro


    Zoraki HP 01-02 light (4.5)
    Zoraki HP01-02 ultra (4.5)


    Crosman Vigilante
    KWC Mauser M712

    Gamo PT85

  • Ben de bu vesileyle fikrimi söyleyeyim. Bence yerliler hariç hiçbir markanın ciddi anlamda yetkili servisi yok. Bu işi bilen birkaç deneyimli kişi ile anlaşmışlar, tüfekleri onlara gönderip tamir ettiriyorlar. Tabi garanti filan hak getire. Üçüncü kişi haklı olarak bu iş için servisten para talep ediyor. Sözüm ona yetkili servis hemen işi kullanıcı hatasına çevirip sizden para talep ediyor. Ayrıca kargoyu da size güzelce ödetiyorlar. Para vermem filan derseniz tüfeği göndermiyorlar. El mahkum ödeyip tüfeğinizi alıyorsunuz. Ondan sonra yüreğiniz yeterse tüketici mahkemesi filan uğraşın. Ankara gibi koca şehirde hangi ithal tüfeğin yetkili servisi var? Ben bilmiyorum. Bilen varsa söylesin o tüfekten alalım.

  • Servis işi sıkıntı benim crickette manometre bölgesinden 150 bar üzerine çıkınca hava kaçırıyordu, manometreden şüphelendim. Garanti devam ediyordu elimizde manometre yok mail yoluyla ulaşıp fabrikadan temin edebilirsiniz dendi. 80 tl verip ilk önce manometreyi sökecek aparatı yaptırtım sonra söktüm bi baktım manometre altındaki oring 2 noktadan zayıflamış ordam kaçırıyor. Oring değiştirip yola devam. Uğraşmasam servis desteğine kalsam eller yukarı.

    Cricket .22 wst


    8-32x44 AO BSA swt
    6-25x56 Vector optics FFP Counterpunch
    10-40x50 Vector optics Sentinel





  • Aynen öyle Karamurat hocam. O tüfek servise gitseydi yok şurasını zorlamışsınız şurasını kurcalamışsınız deyip garanti dışı bırakırlar, basit bir o ring değişimi size de kargo filan size 300-400 TL ye mal olurdu.

  • Arkadaşlar bende evanix rex-sniper -snıper x2 modellerine cok takmıs durumdaydım fakat sizlerin yorumları teknık servis yetersizliği yurtdısından parça temını zorluğu satıcılar ile de görüşmelerim vs derken hem güç tetik çekiç konularınıda çözdüm araştırırken oda ayarlanıyormus zaten en güzeli kral pro birde pompa ile giriş yapmayı düşünüyorum bakalım scuba ya da zorlanınca zaten geçeceğimi belirtmissiniz tekrar saolun bılgiler için..önemli olan üstdüzey 8000tl üstü prof bir tüfek olmadıktan sonra durduk yere can sıkmadan hobimizi zevklice yapmak..


    *birde eskişehirde ilgili arkadaşlar varsa tanısıp bilgi ve paylaşımda bulunmak isterim yazarsanız sevinirim.