''AT44 Tactical'' için en verimli pelletler?

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • merhabalar,


    bu güç ayarında aklıma takılan bir soru var, bende at44 tactikal tüfeğimin gücünün artmasını istiyorum ama isabetini fazla kaybetmeden yada çok hava sarfiyatı yapmadan.


    aklıma takılan konu şu; 5 6 7 tur gibi rakkamlar var, en güçlü hali hangi turdadır? 6 tur açtık güçlendi diyelim tüfek, 7 tur daha çok güçlensin diye çevidiğmizde 6 tur ile aynı güçte atma ama daha çok hava harcama durumu olabilirmi? en ideal güç ayarı nedir hem güçlü hemde isabetini çok kaybetmek istemiyorsak?


    ve bu güçü neredeyse sonuna kadar açılmış hallerinde 200 den 100 bara kadar kaç şarjor atabılırız atış sayısı nedir?

    Hatsan Torpedo 100x .22 cal + Gamo 3-9x40 RGB (Satılık)
    Zoraki Hp-01 Ultra .177cal + Leapers 3-9x44AO


    Zirve T5 Y.Otomatik 12 Cal.
    Kral A12 Pompalı 12 Cal. + Hawke Red Dot
    Huğlu Çifte 16 Cal. ;avci;


    Ekol Fırat Magnum 9mm. £tabanxalı$

  • ''en ideal güç ayarı nedir hem güçlü hemde isabetini çok kaybetmek istemiyorsak?'' benim kafamdaki soruyu sormuşsun.

    • airgunturk.com/attachment/27516/At 44 - 10 tact. Long veya lw değil. Pelet jsb 15,89. 5 atış. Şerit metre ile ölçülmüş tam 50 metre mesafe. Hava orta rüzgarlı ama atış için rüzgarsız anlar seçildi mümkün olduğu kadar. 200 bardan başladığım için alttan başlayıp yükseldi vuruşlar her atışta. 175 bar civarında başlasaydım tek deliğe yaklaşırmış aslında. Bir daha da rüzgarın kesildiği zaman yakalayıp başka grupman yapamadım dün. Çizgiden ayrılan o tek atışa rüzgarın güzelliği olsa gerek. 18 grainler daha dağınık grupman veriyor. Benim tüfek 15,89 u sevdi. Zaten chrony ölçümlerimde bu yönde.

    Ankara TR