Resmi Katılım: Field Target European Champioship 2014

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Değerli Türk Havalı Tüfek Field Target & Benchrest Atıcıları;


    Ülkemizdeki topluluğun, hem FT hem de BR disiplinlerinde Avrupa ve Dünya Federasyonlarınca tanınmasını ve kabul edilmesini müteakip bu federasyonlarca düzenlenen uluslararası müsabakalara ülke olarak resmi davet edilme sürecimiz başlamıştır.
    WFTF (World Field Target Federation) bünyesindeki EFTF (European Field Target Federation) tarafından düzenlenecek 2014 Field Target Avrupa Şampiyonasını duyurmaktan gurur duyarım. Tüm diğer üye ülkeler gibi ülkemizdeki topluluğa da bu müsabaka için makismum 8 kişilik katılım kontenjanı verilmiştir. Eğer en az bir bayan ve bir junior atıcı eklenirse ikinci bir 8 kişilik kontenjan hakkımız daha bulunmaktadır. Ülkelerin Yönetim Kurulu Temsilcileri ülkelerinden katılacak sporcuların listelerini 13 Nisan’a kadar EFTF’ye bildirmek durumundadır.
    2014 Field Target Avrupa Şampiyonası 24-27 Temmuz tarihleri arasında Estonya’nın Güney Batısındaki sahil şehri Pärnu’da tertiplenecektir. Detaylara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;


    http://www.ftbrturk.com/viewtopic.php?f=8&t=257