Atış Alanı Kullanımı Hakkında ÖNEMLİ

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Herkim yapmış ise ayıp etmiş. Togay kardeşim değil kamera mayın döşesek yapacak mahluk yine yapıyor böyle şeyler. Daha üyesi olduğu halde alanı umursamaz kullananlar varken, iş mekana temizlik bakım vs yapmaya gelince herseferinde bahanesi olanlar varken elin yabancısı niye sahiplensin. Yapanı Allaha, elinden gelen titizliği gösteren takım arkadaşlarımıda kalbime havale ediyorum. Saygılar

  • Su ana kadar alandan istifade etmek isteyen herkese müsama gösterdik , elimizden geldigi kadar kimseyi geri cevirmedik , sadece cati malzemesine verdigimiz para 2000 tl civari , iscilik ve harcanan emek zamanda cabası .
    Takim icersinde alani ozensiz kullanan arkadaslar oldugu gibi disaridan gelen insanlarin alana verdigi zarar göz ardı edilebilecek gibi degil , bu yüzden alan kullanimi A Takimi üyesi olmayanlara kapanmistir...

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5

  • bencede mal sizin misafir neymiş zaten sık gelen üye olur

  • Arkadaşlar mübalayı yanlış anlamışlar, sundurmanın tavanına grupman yapabilecek kadar dengesiz birini misafir etmemiz zaten mümkün değil. Yanlışlıkla tetik düşürülerek çatı vurulmuş, namlu başka bir yere dönük olsa daha kötü kazalara da sebebiyet verebilirdi. Kimin yaptığını bilmediğimiz 5 adet pellet deliği var çatıda farklı yerlerde.


    Alanın düzensiz şekilde bırakılması, hedeflerdeki hasarlar ve etrafta uçuşan hedef kağıtları ve kartonları bu kararın alınmasındaki diğer sebepler.


    Atış alanına misafirlerin silahla girmemeleri şu an için tek çözümümüz.



    Haftasonu temizlik, bakım ve onarım için ben müsaitim.

  • Yapanı Allaha, elinden gelen titizliği gösteren takım arkadaşlarımıda kalbime havale ediyorum. Saygılar


    yazınızı çok beğendim. :thumbup:

    8o Hatsan mod 125 sniper


    Hatsan bt65 5.5 sb lw bullpup


    hw97k g;$i

  • Su ana kadar alandan istifade etmek isteyen herkese müsama gösterdik , elimizden geldigi kadar kimseyi geri cevirmedik , sadece cati malzemesine verdigimiz para 2000 tl civari , iscilik ve harcanan emek zamanda cabası .
    Takim icersinde alani ozensiz kullanan arkadaslar oldugu gibi disaridan gelen insanlarin alana verdigi zarar göz ardı edilebilecek gibi degil , bu yüzden alan kullanimi A Takimi üyesi olmayanlara kapanmistir...





    Nasıl olduğunu bilmesem de yapan kasıtlı yapmışsa inşallah hatasını anlar. yapımına harcanan paradan çok orada ortak bir emek ve sevgi vardı.
    Her ne kadar aldığınız karar olanları unutturmayacaksa da bundan sonraki ve daha kötü vaziyetleri engelleyecektir inşallah.



    Şu ana kadar ki şahsıma ve sair ankaralı arkadaşlarımıza gösterdiğiniz bütün cömertçe , sıcak misafir perverliğinize ve dostluğunuza şahsım namına teşekkür ederim Allahın raz olduğu kullardan olursunuz inşallah.

  • Atış alanını yapmak için yapılan masraflar ve harcanan emekler Takım arkadaşlarımız tarafından bilinmekte. Hele de kış günü soğukta el arabası ile tuğla taşımalar, temel kazmalar... vs. Alınan karar yerinde olmuş. C.tesi günü temizlik için sabahtan bir aksilik çıkmaz ise bende gelirim.

    Steyr Challange FT 4,5 mm + Falcon 10-50 / 60
    Cricket 5,5 mm PLB

  • Herkese mahsus selamlar,


    Üye olmadığım halde A Takımı'nın misafirperverliğinden istifade ederek ait atış alanını sıklıkla ve düzenli olarak kullanan birisi olarak bu karar hiç işime gelmedi! Ancak başından beri düşüncem aynı yönde olduğu için kararı çok doğru buluyorum ve destekliyorum. Herşeyden önce bir "klüp" yapılanması kuralsız ve kontrolsüz olmamalı bence. Hayrat ve klüp tesisi ayrı kavramlar.


    Diğer yandan atış alanının tımarı, mıntıka temizliği vb. konularında ben de yardıma hazırım. Geçtiğimiz Cumartesi günü gelemedim ama bir aksilik olmazsa bu Cumartesi (15 Şubat) yardıma gelmek isterim.


    Alınan karar hayırlı olsun.


    Saygılarımla.


    Ergin

    - HW 100 T (5/6); 5.5 mm [4x16 Nikko Stirling Gameking] --> BTtal boy tüp taktık :)
    - Hatsan Dominator 200W; 5.5 mm [Diopter Gez - Arpacık]
    - Hatsan Galatian II; 5.5 mm
    - ASG (Steyr M9-A1); 4.5 mm BB, CO2

  • Atıs alani nerede acaba??? Uyelik sartlari nelerdir?

    HATSAN AT44 LONG / ... / Bipod / Tactical Fener / Moderatör / Drager 300 Bar Skuba