Karagol 2014 FT Competition / İzmir

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar ben tüfeğimle araziye çıkıp şişe kırmaktan başka bişey yapmayan bir insanım. Hep burada paylaşılanları bakıp örnek almaya çalışırım iftihar ederek bakarım. Organizasyonlara hep özenerek baktım. Kardeşime de seneye beraber gideriz diyordum. Başlıktaki 19 sayfayı tek tek okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Bizden hem yaşça hem tecrübe olarak daha büyük hobidaşlarımızı, bu hobide önde gidenleri sağduyuya davet ediyorum. Başka da birşey diyemiyorum. Okuduklarım gayet üzücü oldu. Saygılarımla arkadaşlar...

  • Kullanıcıların hangi tüfeklerle bu dereceleri yaptıkları yazılmamış mı ben mi göremedim?


  • Bu tür organizasyonlarda tartışmalar olabilir. Hatta ilginç şekilde hiç tartışmasız geçen bir sürü yarışma düzenlediniz. Çünkü bu tür yarışmalar aslında hobi amacını aşıyor. Kaliteli tüfekler özel düzenekler temin ediyorsunuz, icabında normalde hiç yapmayacağınız atışların antremanlarıyla zamanınızı harcıyorsunuz. Uzun yollara gidiyorsunuz ve hedefiniz birbirinizle yarışmak.


    Olay burada hobiden biraz uzaklaşıp profesyonelliğe doğru gidiyor bu yüzden bu tür tartışmalar doğaldır. Üzmeyin birbirinizi.


    Emeği geçen herkese saygılar.

    :thumbup: :thumbup: :thumbup:


    Arkadaşlar ben tüfeğimle araziye çıkıp şişe kırmaktan başka bişey yapmayan bir insanım. Hep burada paylaşılanları bakıp örnek almaya çalışırım iftihar ederek bakarım. Organizasyonlara hep özenerek baktım. Kardeşime de seneye beraber gideriz diyordum. Başlıktaki 19 sayfayı tek tek okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Bizden hem yaşça hem tecrübe olarak daha büyük hobidaşlarımızı, bu hobide önde gidenleri sağduyuya davet ediyorum. Başka da birşey diyemiyorum. Okuduklarım gayet üzücü oldu. Saygılarımla arkadaşlar...


    Bu tür organizasyonlarda tartışmalar olabilir. Hatta ilginç şekilde hiç tartışmasız geçen bir sürü yarışma düzenlediniz. Çünkü bu tür yarışmalar aslında hobi amacını aşıyor. Kaliteli tüfekler özel düzenekler temin ediyorsunuz, icabında normalde hiç yapmayacağınız atışların antremanlarıyla zamanınızı harcıyorsunuz. Uzun yollara gidiyorsunuz ve hedefiniz birbirinizle yarışmak.


    Olay burada hobiden biraz uzaklaşıp profesyonelliğe doğru gidiyor bu yüzden bu tür tartışmalar doğaldır. Üzmeyin birbirinizi.


    Emeği geçen herkese saygılar.

    sağlam bir envanter ;)

  • Öncelikle yarışmayı tertip edip hazırlıkları yapan tüm arkadaslara ve eşlerine cok tesekkür ediyorum,manzara, atıs alanındaki hedefler, yapılan organizasyon cok guzeldi.Yarısmaya ilk defa geldim ve gelis sebebim hem forumda hemde telefondan konusmaktansa yuzyuze gorusup tanısmak, yeni dostlar edinmek ve muhabbetimizin samimiyetini artırmaktı .Organizasyonu yapan arkadaslara sonsuz tesekkur ediyorum o kadar mesafeye defalarca gelip o kadar ugrasmak kolay is degil daha once ugrasanlar bunu cok daha iyi anlayacaktır ,eksiklikler aksaklıklar tabiki olacak onemli olan bu aksaklıkları gormek cozumu aramak ve bir sonrakine daha deneyimli hazırlanmaktır.
    Musabakadan sonra tartısmaktansa yarısma oncesi genel bir toplantı yapıp olması gerekenler ve olmaması gerekenleri kesinlestirip hakemlerede gerekli talimatları mumkun oldugunca net olarak vermek daha iyi olacaktır diye dusunuyorum.
    Birde keske ufak birer sticker seklinde isim ve nick leri yakamıza yapıstırsak yeni olan arkadaslar adına daha hos olabilirdi.
    Bu tur yarısmalar keske takımlar ve kisiler arasında tartısma ve ayrımcılık yerine birlik beraberlik ve muhabbeti artırsa asıl amacıda zaten bu olmalı .. bunlar nacizane benim dusuncelerim yanlısım varsa kusura bakmayın herkese saygılar ....

  • Bayan atıcılar başta olmak üzere; yarışmaya katılan ve dereceye giren tüm katılımcıları tebrik ederim. Temennim bu yarışmaların uzun yıllar ülkemizde yapılabilmesi. Bu noktada gayretlerinden dolayı tüm takımlarımızı da kutlarım.
    Benim şahsi dileğim springer kategorisine talebin artması ve önümüzdeki yarışmalarda bu kategoride yarışabilmek.
    Tamamen iyi niyetle; çok küçük bir eleştiri veya dönüt olarak değerlendirilirse eğer bir dileğimde bu yarışmaların gerek başvuru süreci gerekse genel mentalite bakımından daha az komplike halde kalması. Zira neticede hobi, ülkemizde rekabetin olduğu Siyaset-Spor- hatta Sanat alanlarındaki durum ortada.
    İş nedeni ile katılamadığım bu yarışma hep aklımda kalacak. Keyifli paylaşımlar.
    Samet

  • Değerli Arkadaşlar;


    Resmi sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz;
    http://www.ftbrturk.com/viewtopic.php?f=10&t=377


    ** Alper Abi çok hızlısın :)


    Kişi başına 100 hedeften oluşan bir parkurun sıralamasını yapmak ta kolay değil elinize sağlık Başar.
    Yurtdışındaki örneklerine benzer şekilde ormanlık alanda böylesine güzel bir parkurda atış yapmak çok keyif vericiydi, emeği geçenlere tekrar teşekkür ediyorum.


    Yarışmada bizleri yanlız bırakmayan, lojistik desteğini esirgemeyen skywagon Cem abi'ye ayrıca teşekkür ederim.


    Başarı gösteren tüm arkadaşları tebrik ediyorum.

  • merhabalar;


    yasanan sıkıntılardan oturu yapmıs oldugum olumsuz elestırıler tum A-Takımı'na ıtaf edılmemıs; ozellıkle belırlı yarısmacılar, dırekt olarak ısımlerı kullanılarak belırtılmıstır...


    bu konuda herkesı bılgılendırmek ve yanlıs anlasılmaların onune gecmek ısterım.


    gereklı saygı, sevgı ve ahlak anlayısını herkesın korumasını rıca ederım...

    Gamo 4.5 Delta Cadet, Daystate MK4 MTC 5.5, AA MPR, AA FTP900, FX impact, Armsan RS-X1, Armsan Phenoma, Ataarms SP, Husanarms (12cal)...

  • Tüm kategorilerde derece alan arkadaşları ve takımları kutlarım.


    İzmir Ekibinin yapmış olduğu hazırlıklar ve aileleri ile birlikteki desteği, ayrı bir madalya ve kupa gerektirecek nitelikteydi. Fiziki olmasa bile, gönlümüzün birincilik ödülü ve kupasını da onlara veriyoruz. Emeği geçen herkese çok çok teşekkürler.


    İyisi, kötüsü, yanlışı, doğrusu, acısı, eğlencesi ile dolu dolu bir yarışma yaşadık. Yaşanan olumsuzlukların geleceği etkilememesi ve dostlukların bozulmaması dileği ile katılan, katılmayan, destekleyen, desteklemeyen herkese teşekkür ederim.

  • Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

    Gamo 4.5 Delta Cadet, Daystate MK4 MTC 5.5, AA MPR, AA FTP900, FX impact, Armsan RS-X1, Armsan Phenoma, Ataarms SP, Husanarms (12cal)...

  • Yazilan her yorumun ardindan mutlak cevap hakki doguyor , yazsam olmuyor , sussam gönül razi degil ,bu isi onu dedin bunu demedim , sende sunu yaptin moduna sokulmasini sahsim adina hic istemiyorum. Ne yazildigini ne anlatilmak istendigini hepimiz anlayacak yaş ve zekadayiz. Keske olay forumlara taşinmadan önce yüzyüze konuşulma cabasina girilseydi.


    Moderator arkadaslardan ricam , tum forumlardaki basliklarin temizlenmesidir.
    Saygilar..

    Steyr Challenge 4,5 - Schmidt&Bender FTII 12.5-50x56
    Steyr Hunting 4,5 - Sightron SIII 10-50x60
    FX Bobcat 6,35 - Bushnell 4200 6-24x50
    AA S410 5,5