memlekette bulunabilecek en iyi yaylı silahlar

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
  • hw 97 nin isabetinden kimsenin bir endişesi yokjtur zaten ama menzili kısa. Aynı isabeti mesela 100 - 110 metrede yapmaya muvaffak olsa elimdekileri satar hiç düşünmeden onu alırım. Ama bu formda herkes zaten 40 metreden şişe kırabiliyor. Ben aynı soda şşesini uzak mesefelerden de kırmak istiyorum. Güç meselesi buradan icap ediyor. Yoksa en güçlü pcp lerden biri olan sumatra silahım evde yatıyor .


    kullanan bazı arkadaşlar gamo hunter 1250 nin hatsan mod 125 gibi olduğunudan, diana mod 350 kullanan bazı arkadaşlarda kullanışlı olmadığından şikayetçi olmuşlar. Neticede elimdeki diana 460 dan daha güçlü ve İSABETLİ bir yaylı silahın mevcudiyetinden endişe etmeye başladım.


    Daha önce de benzer bir konuda yazmıştım,ben Diana 460 magnum ile 110 metreden çok rahat dolu soda şişesini kırabiliyorum.Biliyorum şimdi birileri bu mesafenin yaylı bir silah için hayal olduğunu yazacak ama benim silahım fabrika ayarları ile bunu yapabiliyor.Yine tekrar ediyorum Diana 460 magnum magnum yaylı kategorisinin en güçlü ve isabetli silahlarından biridir.Bu arada doğru ayak ve dürbün kombinasyonuyla kullanmazsanız ne yaparsanız yapın istediğiniz mesafe ve isabeti bulamazsınız.


    Saygılar

    Halil ÖZAK
    20.01.1967

  • Ben Diana 350 kullanan biri olarak şunu tavsiye edicem. 460 ve 350 arasındaki guc farkı %7 gibi bir fark. Sabit namlu yaylı düşünen 460 veya mod 48-52 kullanıyor. Namludan kırma isteyen ise Mod 350 kullanıyor. Namludan kırma daha seri olabiliyor yukleme açısından.
    Bence 3 yaylıda kendi kategorisinde en iyilerden.
    Biraz daha isabetlisi ise Mod 54 Air King

    Samyang Sumatra 2500 Carbin .25
    Diana Panther 350 Magnum .22

  • Hocam bende hobiye 4.5 lik 350 magnum ile başlamıştım. Güzel kaliteli güçlü olabilir ama sizin beklentilerinizi kesinlikle karşılamayacaktır.

    Theoben Raw HM1000X 0.25 cal.
    Benelli Vinci Black Synetic
    Mke çifte 71cm 12 cal. Kaval Namlu
    SAUER 202 7mm Remington magnum

  • sanırım aradığım gibi bir yaylı silah seri üretim olarak ve garantiler dahilinde satılmıyor. Görünen odur ki elimdekiyle idare edeceğim.


    belki ilerde bir yaylı silah satınalıp üzerinde çalışmalar yaparım.


    artık kısmetimde ne varsa ona bakacağım.